Trail & Inspiration Adventskalender 2016 – 2:a luckan!

Sponsrat inlägg

Att springa i fjällen!

Kommer ni ihåg att jag sprang Bagheera Fjällmaraton i Sälen i Augusti? (Hur ska ni ha kunnat missa det, när jag tänker efter?) 😛
Det var mitt första fjällopp och var bland det bästa jag har gjort! Känslan, kroppen, arrangemanget, vyerna! Fullständigt magiskt!

fjallmaraton-salen

Här kommer ett urklipp från min race rapport: (Hela första halvan av mitt lopp finns att läsa här –> Race Rapport Bagheera Fjällmaraton Sälen Del 2).

Mellan 6 och 11 km hade jag ett riktigt flow!
Det var nästan (men bara nästan) så att jag gick och väntade på att den där dippen skulle komma. När kroppen slutligen insåg vad det var för utmaning, den hade gett sig in på. För varje km som tickade på (och de tickade på fort!) var jag förundrad över hur fräsch jag kände mig.
Väl över toppen började det gå nedför igen. Här var det lite mer stenigt och jag passerade en eller två herrar, som tyckte det var lite läskigt att springa på de tekniska stigarna. Själv ökade jag tempot litegrann, samtidigt som jag försökte hålla tungan rätt i mun. Såå glad att all fjällvandring har gjort mig lite ”immun” mot stenar.

 

Precis innan jag kom ner i dalen såg jag en fotograf.
En annan person som stod bredvid honom (tror jag? Minns inte riktigt) och ropade högt:
”Kom igen, det är bara 200 meter till ledaren!” Haha…. Kul, ironisk kille, tänkte jag och svarade:
”- Jaså, men det låter ju bra.” Sekunden senare swischar det (bokstavligt talat!) förbi en man i ett makalöst tempo. Det visade sig vara 2:an i maratonklassen. Jodå, jag skämdes lite… Haha!”

Vinst – En startplats till Bagheera Fjällmaraton i Sälen!

Och vet ni! Nu har ni möjlighet att vinna en startplats i loppet, som går av stapeln 26 augusti 2017! Välj mellan 42 km, 21 km och nyheten 10 km. Samt att vinnaren även får en tävlingströja och buff.
Hur coolt? Coolt! 🙂 Klart att ni ska ta chansen. Ni kommer inte att ångra er, jag lovar. Ni behöver bara:

    1. Gilla Trail & Inspiration på facebook.
    2. Svara på en fråga angående loppet. Frågan hittar ni i det här google formuläret.
      (Obs! Email är obligatoriskt)

Tävlingen avslutas den 10 december 23.59.

salen

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

9 kommentarer

  1. Men shit vad grymt – precis det vill jag ju göra! 🙂 Jag har aldrig sprungit något lopp i hela mitt liv och jag gillar ju att göra saker rejält – så varför inte börja med ett traillopp i fjällen (älskar ju fjällen!!) 🙂 Håller tummarna, behöver nån målsättning med träningen nu när jag kommer hem från resan.

  2. Men vilka grymma luckor du har! Jag har tävlat nu, för detta skulle verkligen vara grymmaste loppet att göra lopp-nypremiär med. Shit, vad kul det vore!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.