Trail & Inspiration Adventskalender 2016 – 4:e luckan!

Nu är dags för 4: luckan i min adventskalendern.
Och vet ni vad? Det är mer fjäll och trail på gång!  För er som eventuellt missade 2:a luckan i adventskalendern, där ni kunde vinn en startplats till Fjällmaraton i Sälen (eller om ni helt enkelt bara vill få en ny chans att vinna); Jag kan med glädje säga att här kommer den chansen!

För att vara med och tävla:

 1. Gå in på facebooksidan ”Fjällmaraton Sälen” och dela deras länk med julklappstips.
 2. Följ Trail & Inspiration på instagram
 3. Lämna en kommentar här i blogginlägget och motivera varför just du ska vinna. (Obs! Glöm inte mailadress, så att ni kan bli kontaktade).

Sommaren 2016 var vi ett gäng tjejer som aldrig hade träffat IRL, som fick för oss att springa Bagheera Fjällmaraton i Sälen tillsammans. Och som vi INTE ångrar att vi gjorde det! Det var en fantastisk upplevelse! Ni måste inte alls vara trailproffs för att springa. Bara våga utmana dig själv! 🙂

27 kommentarer

 1. Jag vill så himla gärna vinna den här tävlingen! Ända sedan jag har varit liten har vi åka till Sälen i princip varje vinter för att åka skidor och jag har länge funderat på att åka dit på sommaren för att se hur det ser ut då. Och finns det något bättre sätt att uppleva en plats på en springandes? Det skulle även vara så peppande nu när jag varit sjuk ett tag och inte kunnat tränat något.

 2. Det senaste året har jag helt bytt tränings fokus från tid till upplevelse. Det har gjort att jag vågat anta utmaningar på en helt ny nivå. Fjällmarathon borde vara en av de finaste löparupplevelser man kan vara med om, så därför är jag gärna med i utlottningen.

 3. Den stora 40-årsdagen närmar sig, och det skulle jag vilja fira med ett fjällmarathonlopp. Det vore den perfekta utmaningen och upplevelsen!

 4. Jag behöver komma bort från slentrianmässig tråklöpning på gatorna, bryta mig ur denna komfortzon och dyka in i en ny värld av natur och oregelbundet underlag… //Ulrika aka @pulseandimpulse på IG

 5. Hade varit den absolut bästa julklappen en stressad småbarnsmorsa i skåne kan få. I terräng och skog kan jag slappna av och känna harmoni. Livsviktigt!

 6. Jag skulle vilja ge bort en startplats till min träningskompis Mathias Fornemyr som sliter på med löpningen utan något tydligt mål. Han är nere i en svacka och behöver en härlig upplevelse att se fram emot. Vinner han startplatsen så anmäler jag mig självklart med så vi kan springa tillsammans.

 7. Åhh, klart jag måste tävla igen!

  Jag skulle verkligen vilja vinna för att få en morot att komma igång med löpträningen nu efter att ha varit på resande fot & utan träningsplanering länge – är så pepp på att komma igång men risken är stor att jag fastnar bland vikterna inne på gymmet…! Att få springa just ett fjällopp låter som den ultimata utmaningen för mig, jag älskar naturen och fjällen och vill dessutom verkligen komma igång med trail, så vad kan vara en bättre julklapp?

 8. Har som mål att jag ska försöka klara mitt första maraton. Och ett vackert sådant! Körde halva fjällmaran förra året och det var fantastiskt! En fjällmara har fokus på så mycket mer än tid och puls. Jag satsar på att ha fokus på natur, miljö, andning och alla trevliga löparkompisar som kämpar mot samma mål. Hoppas jag vinner start till ett lopp där Alla är vinnare!

 9. Sprang mitt första marathon i somras men älskar egentligen löpning i terräng. Går hela tiden och tvekar om jag skulle klara ett fjällmarathon så jag behöver en spark i baken för att våga😊!

 10. Fjällmarathon i Sälen är årets upplevelse, jag har varit med de två senaste åren och då sprungit 21km och ser fram emot att vara med igen! Om jag vinner en startplats lovar jag anta utmaningen att springa 42km sträckan! 😊 Löpningen är min meditation, som ger min kropp och själ återhämtning.

 11. Har väl redan motiverat nog i samband med förra tävlingen? 😀 http://www.menmia.se/2016/12/06/heta-julkalendertips/

  Nämen allvarligt talat så är en sådan här utmaning precis vad jag behöver för att bli den löpare jag vill vara – uthållig och stark som en björn! Jag är på god väg, men mitt i småbarnslivet händer det att jag sätter mig själv och min egen träning lite för långt ner på priolistan ibland. Så sent som idag sprang jag i en lång och brant backe och tänkte ”Om jag skulle springa ett fjällopp så skulle jag köra min backträning precis här!” Den här kvinnan har drömmar och jag vill gärna förverkliga dem i fjällen <3 <3 <3

 12. Jag skulle vilja vinna för att jag verkligen behöver den utmaningen det skulle innebära för att verkligen komma igång. Har även köpt en startplats i cykelvasan till min man så detta skulle ju vara en fin julklapp till mig. 😁

 13. Jag har äntligen hittat vägen att koppla ihop naturupplevelse med träning genom traillöpningen. Fjällen är den vackraste miljö som finns i världen. Jag önskar verkligen att jag vann denna startplats för jag har aldrig sprungit i fjällen, det skulle verkligen vara en dröm som går i uppfyllelse!

 14. Behöver ett nytt mål, något som ger mig motivation och energi och får mig att lämna tv-soffan och godiset. Jag har kompisar som har börjat springa i fjäll och det verkar vara otroligt. Mindre fokus på prestation och mer fokus på naturupplevelsen och att vara.

  Vill vinna för att få uppleva allt detta!

 15. Åh, måste ju tävla igen såklart! Jag vill vinna för att jag älskar fjäll, stigar och löpning. För att jag vill fylla 2017 med en massa fina upplevelser, som motpol till allt som hände 2016 som jag verkligen hoppas att det inte händer igen 2017! För att Sälen är så fint och det skulle bli så kul, och kanske skulle man även få träffa några av sina BoH-kompisar 😜

 16. Att springa är som terapi och att få komma upp till fjället att göra det hade varit helt fantastiskt. Och så otroligt skönt för både kropp och knopp!

 17. Åhhh vilken häftig utmaning! Älskar att utmana mig själv och detta vore bara sååå kul, spännande, läckert o jag misstänker sagolikt vackert samtidigt! Håller tummarna stenhårt 😀

 18. Härmed antar jag, den eviga asfaltslöparen utmaningen att om jag vinner denna startplats genomföra ett helt marathon i fjäll-terräng😁🙊🙈🙉

 19. delat o följer.

  jag är en ensamstående mamma som börjat jogga flera ggr men inte riktigt kommit igång, detta skulle verkligen vara en morot 🙂

 20. Jag vill springa för välbefinnandet hellre än mot tidsålder. Trots det så skaver det när jag inte presterar tider som ”alla andra”. Att springa terräng är ett bra sätt att komma från detta eftersom det blir så svårt att jämföra tider. Vill så gärna testa detta med fjällöpning men fegar alltid ur. En vinst skulle bli den spark i baken jag behöver!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.