Vinnare av lucka 4 – Startplats till Bagheera Fjällmaraton!

Då var det annandag jul och det är dags för mig att utse vinnaren av Trail & Inspirations 4:e adventslucka.
Jag hade ju glädjen att kunna dela ut ytterligare en startplats till Bagheera Fjällmaraton i Sälen! Helst hade jag velat dela ut en plats till var och en av er, för ni är så många som hade varit värda det! Med det sagt;

Vinnaren av den sista luckan är: Malin Eklund.

Jag vill vinna för att jag älskar fjäll, stigar och löpning. För att jag vill fylla 2017 med en massa fina upplevelser, som motpol till allt som hände 2016 som jag verkligen hoppas att det inte händer igen 2017.”

Jag följer själv Malins blogg ”Lite längre” och hon är även en av medlemmarna i nätverket Bloggar Om Hälsa. Nu är det inte anledningen till att hon vinner, men jag vet att hon är så otroligt värd den här vinsten.
Hennes 2016 har verkligen varit tufft på många sätt och jag hoppas verkligen att den här upplevelsen skänker henne lite extra livsglädje och silverkant på vardagen! ♥

Stort grattis, Malin! Du har blivit kontaktad via mejl.

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.