Jag känner mig dubbelt lurad!

 • Först och främst sommartid/vintertid.
  Jag har läst på flera ställen att man verkligen uppskattar den extra timmen. Vadå en extra timme?

  1.  Ok. Har du inte barn, får du sova en timme längre. Men i slutet på dagen blir det ju mörkt en timme tidigare! Jag upplever det mer som att jag har förlorat en timme. Varje eftermiddag. Det är ju helt kolsvart när man åker hem! Bättre att det är mörkt när man vaknar istället. *my opinion*

  2. Har du barn, får du ingen ”extra timme” på morgonen heller. De vaknar 06.30 istället för 07.30. Jippi… 😛

jag-2.

 • Eget webbhotell / WP-plugin.
  Är det jag som är korkad? Jag tyckte det flöt på ganska bra och valde därför att ”lansera” sidan innan jag var 100 % klar. Det var uppenbarligen ett tydligt ”ropa hej”… Jag kan inte ladda upp foton från mobilen, till den nya domänen. Bara till den gamla. Jag har tillbringat ett par timmar på chatten med Miss Hosting support.
  Första gången uppdaterades någon plugin och jag lyckades ladda upp två bilder. Ett par timmar senare var den möjligheten borta (igen) och jag fick svar om att jag eventuellt (?) hade valt fel server när jag kopplade wordpress.org-domänen till wordpress.com.

  Det funkar dock att ladda upp foton från datorn.
  Tur det! Men jag får det verkligen inte att fungera via appen! Sliter snart mitt hår… Och känner att jag måste försöka lite till innan jag kontaktar supporten (för tredje dagen i rad…)

Så… Slutgnällt. Jag är inte bitter! 😉
Var för övrigt på en föreläsning/föreställning med Robert Gustafsson, på Åhaga igår. Hysteriskt roligt! Jag behövde verkligen skratta!

7 kommentarer

 1. Vintertid och sommartid, detta jäkla aber. Jag blir mer trött nu när jag ändå ”får” en extra timme. Tror att det är som du säger mörkret på eftermiddagen. Jag går till jobbet när det är mörkt och hem i samma mörker. MEN snart vänder det!! Efter jul så blir det ljusare….

 2. Jag blev mest (ännu mer) förvirrad när tiden ändrades. Och storbarnet löpte amok i vår säng alldeles för tidigt. Dessutom har det blivit mörkt när jag går hem från gymmet… Har ju inget jobb att gå hem ifrån just nu…

 3. Håller helt med, det hade varit bättre att ha kvar lite ljus på eftermiddagen, på morgonen är man ju ändå inte vid liv så att man kan få ut nåt av det 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.