Det är sommar, hör ni!

Hur kan vi redan ha passerat mitten på juni? 
Och hur tusan kan det vara som ljusast om ett par dagar? Helt galet ju. Barnen ser fram emot en låång ledighet. Själv kommer jag har 5 veckors semester och det är ju inte fy skam det heller!

Jag kommer försöka ladda batterierna (och förhoppningsvis tömma huvudet på gammal, ”onödig” information) inför det nya jobbet, som väntar på andra sidan ledigheten. 
Shit, börjar fan-i-mej bli pirrigt nu! ✨

Det här med bloggandet!

En helt annan fundering så här i sommartider:
Det fanns en tid då jag tyckte att det var enkelt att blogga. (Förstå mig rätt). Jag menar när inläggen och tankarna flöt på. En del inlägg jag skrev var garanterat inte 100 %-iga; andra betydligt mer on-topic (precis som nu för tiden. Haha!) Däremot kände jag aldrig att tröskeln var särskilt hög.

Numera får jag nästan skrivkramp.
Jag har ju egentligen inspirationen till att blogga, det känner jag. Däremot känns det som att orden inte kommer ut. Som att fingrarna inte kan trumma över tangentbordet på riktigt samma sätt som de brukade.

Blogguppdatering vs. var man befinner sig i livet?

Jag funderar på om det hänger ihop lite grann med var man befinner sig i livet?
Ett tag var nog bloggen lite av en ”tillflyktsort” för mig. När jag tyckte om att drunkna i en annan verklighet, på något sätt.
Sedan fanns perioden när jag knappt höll mig känslomässigt över ytan, vilket gjorde att jag helt enkelt inte orkade skriva.

Och just nu befinner jag mig nog på en plats där jag inte har tiden. För det händer så mycket kul i livet. 😊 (Och jodå, bloggen är självklart rolig. På sitt sätt).

Kanske har jag omedvetet satt för höga krav på mig själv och innehållet? Det tar liksom lite stopp. Men…. (som Tony Irving säger); Det får bli som det blir! Det släpper säkert när jag minst anar det.

Har ni haft en bra start på sommaren? 💕

.

2 kommentarer

  1. Utmärkt start, tackar som frågar 🙂 Det har varit varmt och soligt, jag har varit till Tallinn, jag har sprungit lopp… Och tänk, det är bara juni ännu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.