4 saker i November!

Har November månad någonsin gått så här fort?!
När jag tittar i min träningskalender inser jag att det är nästan en vecka sedan jag tränade senast (styrka) och nästan två veckor sedan jag sprang. Trots det kändes det som igår. Ok, kind of…

4 saker jag har gjort i November!

 • Städat gamla lägenheten
  Nu vill jag bara se framåt. Den där flyttstädningen har verkligen hängt över mig och sugit energi i ett par månader. Fokus på annat från och med nu! 🙂
 • Gått på firmafest /100 årsjubileum
  Bling-bling så långt ögat kunde nå. Så härligt att se alla uppklädda. Själv var jag  i mitt ”happy place” hela kvällen och dansade bugg (fast jag nästan inte kan…) flera gånger. Folk var generellt jäkligt glada och det var verkligen supertrevligt!
 • Ätit godis
  Oh My God, vad det finns godiskorgar överallt…?! Jag som normalt sett är en godisråtta, har lite bekymmer med all cellofanprassel.
 • Satt upp julgrejerna innan första advent
  För första gången NÅGONSIN har jag ”fuskat” och satt upp belysning på balkongen, samt stjärnor och ljusstakar i fönstren innan första advent. (Jo, jag är lite allergisk mot människor som gör det 2 veckor för tidigt. Sorry guys).

4 saker jag INTE har gjort i November!

 • Bloggat (frekvent)
  Det är väl kanske helt naturligt att när det händer annat i livet, blir vissa saker lidande. Jag gillar att blogga, men ibland prioriteras annat.
 • Tränat (så mycket som jag hade velat)
  Månaden började bra. De första 2,5 veckan var det både cykel, gruppass, styrketräning och löpning i en bra mix. Nästan som förr, när jag varierade träningen väldigt mycket. Det enda jag inte har fått till är yoga.
  Sedan hände något den sista 1,5 veckan. (Förmodligen något eller några punkter ovan) och ”poff” så var den senaste tiden energi och motivation borta.
 • Köpt möbler 
  Vilket jag trots allt hade planerat att göra. (Läs: Har varken bokhylla, vitrinskåp, byrå, skoställ, hallspegel, toalettskåp/förvaring eller tv-bänk. (Jag har dock lyckats hitta en mindre sovrumsspegel och en stor väggklocka…) *mini-yay* 😛
  När allt det är löst vill jag ha ny soffa, soffbord, matsalsgrupp och köksbord också. Babysteps… Och blocket! Haha!
 • Sovit tillräckligt
  Man skulle ju kunna tro att när det är den mörkaste av mörka månader, skulle man sova kanonbra! Eh? Not so much so… Fuskar väl liiite på kvällen och är uppe typ en halvtimme-timme längre än jag borde. Men framför allt har jag vaknat vid 04-05-tiden och har svårt att somna om. Nya försök inför December!

 

 

2 kommentarer

 1. Det låter som du hunnit med massor! Och det där med möbler. fasen vad svårt det är när man inte är inredare av naturen. Blir mest förvirrad av blocket och det här med att visualisera – det funkar bara inte för mig när det gäller inredning, haha.
  Skulle ändå säga grattis till tidiga morgnar – jag har varit trött i stället och det är nog bara löpningen som räddat mig från att sova bort hela månaden 🙂

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.