Avsluta fysiskt, när man redan avslutat mentalt!

Det måste vara bland det värsta som finns.
Känslan av att veta att man har saker kvar att göra, när man i sitt eget huvud redan anser sig vara klar. Där befinner jag mig just nu.

Flytta – På ”riktigt”!

Det är ju nästan två månader sedan jag flyttade senast. För sista gången på ett bra tag; det lovar jag! Att förflytta sig tre gånger på 2 år är mer än mitt sinne mäktar med. Puh! Det är lika jäkla jobbigt varje gång. Om inte jobbigare!

Det jag har haft ångest för i nästan två månader är det faktum att jag inte blir av med den gamla lägenheten förrän sista November. (Tro mig, jag försökte).
Samtidigt har jag hela tiden vetat att så skulle vara fallet. Och just för att jag har vetat det, har det hängt över mig som en grå, klibbig, kall filt… 😵
Ibland har jag inte tänkt på det jättemycket medan det, andra dagar, har malt runt i mitt huvud, om och om igen.

Jag känner ju mig hemma i min nya lägenhet.
Det gjorde jag nästan från början! Mentalt har jag liksom varit klar med flytten sedan lång tid tillbaka! Så bara att åka hämta gardinerna, som fanns kvar i den gamla lägenheten, tog mig runt 3 veckor av mental fokusering. (Ni hör ju…)

Känslan av att inte kunna lämna det hela bakom mig direkt, har faktiskt varit rätt påfrestande.  Och jag har ju hela tiden vetat att den här jäkla dagen skulle komma närmre och närmre.

D-day!

Nu är den här. Imorgon flyttstädar jag.
Och jag får (på riktigt) panik bara av att skriva det. Så…
JAG…TÄNKER…ALDRIG…FLYTTA…MER!!! Bara så ni vet. Ok, ”typ” aldrig i alla fall. 😅

 

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.