Dagens 8

För ett bra tag sedan (ett år sedan?!) fick jag en lista ”skickad” till mig av Karin (Fitness och hälsa).
Det har varit (och är fortfarande) mycket runt omkring mig, därför blev det inte så att jag skrev den där och då. Men eftersom listor sällan har sällan bäst-före-datum, tänkte jag plocka upp tråden nu istället. 🙂

Dagens åtta:

Outfit: Jag har på mig en av mina favoritblusar. En gammalrosa sak som ger lite vårkänsla och som jag har matchat med svarta jeans och svarta skor.

Magpirr: Hm? Jag önskar faktiskt att jag hade ett magpirr. Hade jag gjort den här listan igår hade jag nog sagt att jag hade ett generellt magpirr, för jag gick omkring och kände mig glad! Idag längtar jag mest efter att få komma hem och bara ”landa”.

Träning: Det blir ingen träning ikväll. Jag har försökt få till det tre dagar i rad, men energin har verkligen inte funnits! Nu kommer helgen och jag hoppas att det blir lite lättare att komma ut; någonstans mellan tvättning/städning och barnens aktiviteter. 😛

Jobb: Det hänger säkert lite ihop med (bristen av) träning. Det är intensivt. Lite för intensivt, om jag ska vara ärlig! Man kan bara påverka det genom att prioritera rätt saker först, men det innebär inte att de lågprioriterade ärendena försvinner.

Middagsplan: Det blir nog hemmagjord pizza. Såå mycket godare att göra det själv och välja det ”pålägget” man vill ha!

Kvällsplan: Det kommer förmodligen inte hända något särskilt ikväll. Mys med kidsen ♥ ♥ , lite blogg-ikappläsning och sedan ett avsnitt eller två av ”Outlander”. (Någon mer som får ”the creeps” av Mr Jack Randall…) 😮

Saknad: Jag saknar ihjäl mig efter äldsta sonen. Han har bott hemma hos sin pappa i snart två veckor och förmodligen blir det minst en vecka till.  Något han själv har valt och som jag absolut tycker att han ska göra, om han mår bra av det. ♥ Men att bara ha två av tre barn hemma, gör ändå att det känns tomt.

Tacksamhet: Just nu är jag tacksam att jag har ett eget boende! Känslan att komma hem till något som jag vet är mitt är magiskt.

Hoppas ni får en bra helg! 

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.