En extrovert helg, för en introvert person!

Är det inte lustigt hur man kan ha en hel helg framför sig,  helt utan planer.
Men när man ser tillbaka så här i efterhand inser man att det enda man har gjort är att träffa familj, vänner och spenderat tid utomhus? (Det är väl lite så det ska vara?)

 Vänskapen som alltid finns där!

Trots allt som har hänt har jag inga bilder att dela med mig av.
Kanske man ska se som något positivt? Att man verkligen har njutit av stunden och fokuserat på det istället för att tänka blogg?

Igår träffade jag t.ex. en väninna för första gången på ett par månader. Innan vi skulle mötas upp tänkte jag;
Herregud, vad ska vi prata om egentligen? Det har väl inte hänt såå mycket sedan sist…?”
Eum. Vi pratade loss under 7 timmar (!)… Haha! Tur att alla barn lyckades sysselsätta sig själva. 😅

Så himla härlig känsla när man kanske inte har tid att träffas så ofta som man hade velat, men när man väl gör det så är det som att man aldrig har varit isär. Man plockar liksom upp samtalsämnen och funderingar, precis där man avslutade dem förra gången. Helt naturligt.

Helgens fika – Kladdkaka med nougat och nötter!

Introvert bakfylla!

För mig som är introvert, märker jag ganska tydligt att både kropp och knopp är rätt ”bortdomnad” nu, efter tre helgdagar (Vi var lediga i fredags). Och nu sitter jag här; söndag kväll, har precis lämnat barnen hos sin pappa, varit ute på ett löppass och sedan… kraschat rakt in i trötthetsväggen. Zzzz! Återhämtning (big time) is required. 😉

Jag hoppas verkligen att jag sover bra i natt!
Något jag inte direkt har varit bortskämd med senaste veckorna. Det har varit mycket drömmande; både realistiska-, men även sjukt märkliga drömmar…?

Har ni haft en bra helg? 😊

3 kommentarer

  1. Som svar på din fråga: JAAA! Och jag blir precis samma. Slut i rutan efter för mycket intryck. Då behövs egentid. Och downtime. Tror också att det är de där oplanerade och flexibla dagarna som oftast blir bäst på något vis. Inga förväntningar och inga tider att passa. KRAM

  2. Visst är det underbart när det blir sådär som mellan dig och din väninna! Jag träffade två tjejer förra vintern, som jag inte träffat på TOLV år! Efter två sekunder var det som om vi aldrig varit isär. En av förra årets allra bästa kvällar!

    Var glad i flera dagar efteråt. 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.