Semesterns första andetag!

Det känns overkligt!
Semestern är här och på något underligt sätt lyckades den fånga den mig ”of guard”. Rent teoretiskt visste jag förstås att jag skulle vara ledig, men mentalt har jag ändå inte förstått. På en viss nivå tror jag fortfarande att jag ska jobba imorgon. Snacka om att det kommer bli en chock för huvudet. Haha!

Helgen som var!

Gårdagen; första lediga dagen, var riktigt härlig. En bra start på semestern helt enkelt. Vilket inkluderade sovmorgon, biblioteksbesök, bus med barnen, glass och sand mellan tårna!  Sådär som semesterdagarna ska se ut, om man får önska. ☀❤

Dagen som jag lämnar bakom mig var dock inte lika rolig.
Det började med att jag mådde lite småilla imorse. Mellansonen hade fotbollsmatch kl 10, därför fanns det inte så mycket att välja på, än att vara fotbollsmorsa.
Jag trodde illamåendet mest berodde på att jag hade sovit dåligt, men minns att jag sa till barnen, när vi rullade ut från parkeringen att jag mådde ”konstigt”. Sådär så att man inte kan sätta fingret på det…

Dagar som inte blir som man tänkt – omstart!

Efter ett par härliga par timmar i solen och en superspännande match (tyckte t.o.m. jag som normalt sett inte är något stort fan av fotboll) åkte vi hemåt.
Nästan i samma sekund som jag kom innanför dörren kom huvudvärken från helvetet. Jag tog en huvudvärkstablett, (extra) vatten och sedan fullständigt däckade jag i ett par timmar. När jag vaknade vid halv 3-tiden var det bättre, men fortfarande inte helt bra. 😣

Imorgon börjar min semester ”på riktigt”.
Då hoppas jag att huvudvärken är borta och att jag kan njuta av ledigheten. Ctrl, Alt, Delete! Vi kör omstart på den här semestern!

5 kommentarer

  1. Semester och ledighet – ända in i kaklet! 🙂 Jag är inte där än, men kroppen har börjat checka ut… Hurra!

  2. Åh nej! Rätt klassiskt att bli sjuk i början av ledigheten, hoppas det inte är något mer än en 24-timmars som ska ur kroppen!

    Grattis till semester – en så skön känsla när den väl landar 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.