Hej December!

Har du någonsin känt att livet rullar på i rasande takt, samtidigt som det känns att du inte kommer framåt?
Just i den tvetydiga känslan befinner jag mig. Nu är november (också) slut och när jag blickar tillbaka på 2017 fattar jag egentligen inte hur det gick till. Var tusan har året tagit vägen? 😮

oerhört mycket har hänt, men samtidigt ingenting.
Jag har trampat vatten och (mer eller mindre) bara fokuserat på att hålla näsan ovanför vattenytan; Mitt i ett kaosartat virrevarr av upplevelser, människor, tankar och känslor.

December – Ett nytt blad, 3 tankar!

 • Avskalat – Rensat min feed på Bloglovin. 
  Jag insåg att vissa bloggar är kvar i min feed ”bara för att” och kände att;
  ”Nej, men ger de mig ingenting i form av träningstips, livshistorier, skratt eller inspiration, varför ska jag ha kvar dem?
  Så nu – En betydligt mer avskalad lista! Även om kanske någon ”kanske”-blogg hängde sig kvar.
  .
 • Julklapp till mig själv – Nya trailskor
  Det är på tiden. Efter min Sälen-weekend i somras, insåg jag (till min stora besvikelse) att mina Salomon-skor hade spruckit invändigt på ena sidan och orkade skav på utsidan av foten. Efter det har det förvisso inte blivit så mycket traillöpning, men tänkte att ett par nya skor kanske kan ge mig inspiration. Ja? 😛
  .
 • Vara egoistisk
  Det kanske låter lite konstigt, men jag känner att jag senaste året tänkt oerhört mycket på andra. Hur det mår, hur de känner.
  Och jag säger inte att jag kommer strunta i det nu, men när man glömmer bort sig själv på vägen och inser att man inte alls är den där glada, spralliga personen som jag vet att jag egentligen är; då är något fel. Och jag måste börja ge mig själv cred igen!

9 kommentarer

 1. Jag tycker livet går fortare och fortare. En del säger att det är åldern. Jag säger att det är för att jag har roligt. 😉 Skämt å sidor. Du har faktiskt gjort vansinnigt mycket detta året. Sätt dig ner och skriv ner så ska du se!!!!!
  Och i stället för att säga att du ska vara/ är ”egoistisk” så försök tänk att du är självsnäll! Mycket bättre än att vara självtaskig. 😉 Och är du självsnäll så kommer du högst troligt bli gladare och må bättre vilket i sin tur gör att du kan fortsätta vara snäll även mot andra. Bra va? 🙂 KRAM

 2. Läskigt det där, året bara rullar på!! Som en faster sa till mig när jag var yngre – Efter trettio kommer allt gå snabbare och snabbare. (hon sa även att man lägger på sig en del efter trettio hmm)
  Jag brukar säga att jag har blivit egoistisk på ett bra sätt, jag vill tänka på mig själv lite. Alla borde göra det!
  Kram Cia

 3. Trodde aldrig att jag skulle börja säga och känna hur fort åren går numera…. men nu är jag där. Känns allt mer viktigare att verkligen fylla dagarna med liv och inte tvärtom – lättare sagt än gjort när det är måndag jämt, typ. Kram på dej och jaaa, ta hand om dej och tänk mycket, mycket på dej själv ♥

 4. Jag vet! Det rusar! :O Men så länge du inte rensar bort mig på Bloglovin så är jag ändå rätt nöjd med livet även om det går fort… 🙂

 5. Alltså jag har tänkt på – och pratat om – det där massor på sistone. Hur allt bara snurrar snabbare och hur det gör både mig och andra mer besatta av att så mycket ska hända, göras, åstadkommas. Men grejen är att en ju inte minns allt som faktiskt har hänt, eller så sätter vi bara värde på det som enkelt kan räknas på.

  Efter ett år som du haft, med stora omställningar, så sker ju en jätteprocess medan du ”stampar” – det är ju en nyorientering och det behövs verkligen landas i. Tyvärr är det mesta väldigt uppspeedat, så vi förväntar oss nog att även den biten ska gå supersmutt & effektivt. Plus att vi kanske inte ens noterar de långsammare processerna.

  Åh, jag vet inte vart jag vill komma egentligen – håller på att formulera det här för mig själv samtidigt som jag försöker omfamna en långsammare vardag – men jag tror normen är så stark och att en behöver påminna sig om att vi ju fortfarande är anpassade för mycket färre händelser och information 🙂
  Kram!

 6. Helt rätt – Ego ska en vara! För din egen skull och för dina näras skull, mår du bättre gör det gott med en. Mitt standarstips No:1 i alla lägen – tänk Ego-boost.

  Bra där med nya trailpjuck 🙂 jag är mer än gärna med och testkör dem åt dig 😉 Just Let Me know.

 7. Helt rätt! Du måste fokusera på DIG! Det är så lätt att man fastnar i det där med alla andra. Man fixar och donar och vill inte säga nej. Men det håller inte.
  Jobbar själv stenhårt på att sätta stopp, säga nej och be om hjälp, samt att ta mig tid för MIG!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.