Helgen som var – Bohuslän!

Tajmingen kunde inte ha varit sämre!
Jag som så oerhört sällan är sjuk, lyckas få till en bloggstart (nåja, man vet aldrig) när jag åker på den första förkylningen/halsontet på evigheter. Så när löparsuget är som allra störst (vilket det märkligt nog alltid är när man inte kan springa!) och allt jag vill göra är att dela med mig av skogsmagi, får jag istället nöja mig med att visa bilder från helgen som var.

Eller nöja sig och nöja sig förresten…? 
Jag inser ju när jag ser bilderna på vattnet och solstrålarna som leker tafatt och minns känslan av att strosa där på bryggorna med min hand i någon annans; Att jag kanske hade det rätt skönt ändå. Även utan löpning. 😀

Gullholmen – Mitt första besök!

I ärlighetens namn var det faktiskt första gången jag hörde talas om platsen. Det kanske säger mer om mig och hur ofta jag besöker Västkusten, än om något annat? Och då Bohuslän i synnerhet.
Senast jag besökte pittoreska hamnar var jag bara 15 vårar; Var ute på en tre dagar lång segeltur med en tremastare och hade knappt vett att uppskatta vyerna. Så bättre sent än aldrig. Visst?

Efter att ha traskat omkring en stund och njutit av ön, landade vi tillbaka nere vid hamnen och Hamncaféet. Magisk god (och ganska magisk dyr också…) fisksoppa och supergod, hemmagjord äppelpaj!

Och även om det just nu rycker REJÄLT i löparnerven, ska jag kanske inte klaga på livet. 😉

Har du något favoritresmål i skärgården?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.