Hej Oktober!

Du är min näst bästa favoritmånad, tätt efter September.
Träden blir lite ännu mer färgglada och kvällarna mörkare och aningens kyligare, men jag älskar det! Så du är mer än välkommen!

3 saker jag önskar mig i Oktober!

 1. Att mitt nyfunna löparflow håller i sig! 
  Det är så himla skönt att ge sig ut just för att man har spring i benen. Inte för att man tvingar sig för att ”man borde”. Visst har jag fortfarande dagar (mitt i senaste tidens flyttkaos) där jag verkligen inte orkar springa, men jag har ändå hittat en regelbundenhet och en längtan i löpningen igen. Och det har jag saknat!
  .
 2. Få inreda min nya lägenhet!
  Äntligen känna känslan; Här kommer jag bo länge och därför kunna lägga tiden på att riktigt ”boa in mig”. Med färger, möbler, detaljer. Jag som inte ens kastar ett öga på inredningsmagasin/bloggar vanligtvis; Jag längtar!
  .
 3. Komma igång med styrketräningen!
  Med tanke på att all den träning jag (efter lite om och men) har fått till senaste månaden… ok, året (?!) i stort sett har varit löpning, inser jag att om jag fortsätter springa flera gånger i veckan och inte kompletterar med något, är nog risken stor att jag drar på mig någon skada.
  Ett tag längtade jag ju mer till skivstången än till löparspåret. Vad hände?  😅

 

8 kommentarer

 1. Ja oktober är frisk och härlig. Imorse fick jag äntligen njuta frost och minusgrader när jag väntade på bussen 🙂 Hoppas ditt löparflow håller i sig!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.