Min Bucketlist – Sommaren 2018!

Nu är det bara en enda (!) arbetsdag kvar innan min semester!
Om ganska exakt ett dygn öppnar jag dörren och försvinner ut i sommaren! I år har jag dessutom fem veckors ledighet, vilket känns helt overkligt, men samtidigt välbehövligt. Det har varit mycket i livet i allmänhet och min själ behöver liksom komma ikapp…

Sommarens bucketlist & intentioner!

Förutom en sak som jag faktiskt (hör och häpna) har planerat, ligger resterande veckor framför mig som ett oskrivet blad. Vilket känns lite märkligt, men mest skönt.

 1. En tiodagars vandring i Åre!

  Det är första gången, någonsin, som jag besöker de där omtalade fjällen och jag är såå pepp! Jag hoppas på dramatisk natur, samtidigt som jag är lite rädd (höjdskräck).
  Hela 10 fantastiska dagar! Planen är Vålådalen – Sylarna – Helags – Vålådalen. 😅

 2. Dagsturer och leta smultronställen i Sverige!

  De veckorna jag har barnen ska jag verkligen försöka ta vara på varje dag med dem. Hitta mysiga platser, både gamla och nya. Ta med picknickkorgen, hitta på bus och bara njuta!
  Har ni tips på vad som är roligt (och gärna gratis) både i Västsverige och i övrigt, hojta gärna.

 3. Leva i nuet!

  Ofta tänker jag att jag ska göra det. Leva i nuet alltså. Men på något konstigt sätt fastnar det oftast vid just en tanke.
  Jag är en känslomänniska och har en tendens att både analysera och överanalysera saker och ting. Är så galet avundsjuk på människor som är lite mer ”careless”. Därför ska jag åtminstone försöka vara det! Mer: ”Äh, vad gör det om hundra år”-tänk.

 4. Ladda batterierna & framtida förändringar!

  Det har dykt upp många tankar och drömmar i mitt huvud senaste tiden. Saker som jag så gärna vill förändra och förverkliga! Samtidigt inser jag att det är såpass stora förändringar, att det kräver mer energi än jag har just nu.
  Ska det vara, så ska det vara (åtminstone nästan) helhjärtat! Därför hoppas jag på mer energi och pirr i hjärta och själ till hösten. ❤

 

10 kommentarer

 1. Ha en fantastisk semester, och den där vandringen känner jag att jag blev lite avis på 🙂 håller tummarna för att vädret är med dig, det blir så mycket trevligare då, även om regn och dis också har sin charm 😉

  1. Lite regn går an, bara jag inte hamnar i halv storm. Man vet ju aldrig med fjällen. Särskilt om vädergudarna ska kompensera det här torra vädret… *vågar knappt tänka på det* Haha! 😛

 2. DU, det låter som en riktigt jävla bra bucketlist! Det är tuffare att ladda upp nuförtiden känns det som och därför är det så snällt mot en själv att verkligen ha med det i sin planering. Att låta tiden gå utan att vara effektiv och att sluta jaga några veckor. Hoppas du får en riktigt, riktigt fin sommar och samlar massor av fnitter och kraft!

 3. Tips för grejs med barn mottages här också, men vi gillar att åka till fästningar. Nya Älvsborg (kräver båtresa, plus för det), Bohus (så fint) och Carlstens är grymma att åka till. Varbergs fästning har vi kvar.

  Dåligt väder: Universeum om man känner sig rik. Naturhistoriska museet (kul att shoppa där, i år måste vi köpa lite coola posters) och mina killar gillar Stadsmuseet.

  SF-bokhandeln kan vara värt ett besök om man har nördiga killar (som jag).

  AIRhop kan man åka på. Mina grabbar vill fiska. Hyra kanot i Delsjön. Nolhaga åker vi till varje sommar. Nordens Ark och Havets hus i Lysekil är värda besök.

  Men jag ska hålla ögonen öppna ifall du postar några bra tips från vad ni faktiskt gör!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.