Mina intentioner 2017!

”Nyårslöfte” – Jag tycker, helt ärligt, inte alls om ordet.
Jag föredrar (som många andra) att använda ord såsom intentioner, visioner, drömmar och mål.

Mina intentioner för 2017 kommer vara:

Våga mer!

Våga utmana mig själv. Både fysiskt och mentalt. Ofta hänger det ju ihop. Kroppen klarar mer än man tror, om man bara vågar testa.
Känslomässigt och mentalt klarar man (också) mer, om man bara vågar tro på sig själv!

Säga nej!

Det är så lätt att falla in i det där ”duktig flicka”-syndromet och tro att man hinner med allt och alla..! Ibland måste man få tacka/säga nej till saker. Framför allt för att få de där viktiga andningspauserna.

Lita och lyssna på min egen magkänsla!

Ser man till träningen är jag en person som sällan planerar och (nästan) bara kör på känslan för stunden. I övriga livet hade jag definitivt kunnat bli bättre på att lyssna inåt och inte bara köra på ”som jag alltid har gjort” eller göra något, bara för att det är lättare än att ifrågasätta saker och ting..

Mer vardagslyx och mer ego!

Det kanske låter själviskt, men jag tänker att det är tvärtom. När man själv unnar sig saker, upplevelser eller tid, mår man bättre! Vilket även familj och vänner ”tjänar” på i slutändan. Win-win. ♥

 

Det är många som blickar framåt så här års!
Här kan ni läsa ett litet axplock, med fler fantastiska intentioner och drömmar vad gäller det nya året. Det är ju såklart inte alltid det blir som man har tänkt, men en bra start, ger ändå en bra förutsättning.

Anna Jansson – Mina intentioner för 2017

(Health by) Helena – Mina önskningar för 2017

Anna (Trend & Träning) – Träningsmål och ledord 2017:

Sara (Träningsglädje) – Mitt 2017

Katta (Bucketlife) – Årets ord 2017. Tankar på en nyårsafton

Har ni funderat över hur ni väljer att se på 2017?

 

 

14 kommentarer

 1. Jag är mer eller mindre allergisk mot ordet Nyårslöfte och kör efter drömmar, mål och visioner istället 🙂

  Låter som du har ett härligt 2017 framför dig 🙂

 2. Jag gillar inte heller det ordet, och det är nog som man brukar säga, ett löfte är till för att brytas. Ser ut som att du har fantastiska intentioner i år. Ser fram emot att följa dig 🙂 KRAM

 3. Jag tycker nog att jag inte har behov av just nyårslöfte. Jag jobbar med ständig förbättring … på gott och ont. Men bra att blicka framåt och sätta mål för året.

 4. Härliga intentioner :)! Jag tror aldrig att jag avgett ett nyårslöfte. Gillar också intentioner, visioner, drömmar och mål. Ska sätta mina mina mål på print framöver. Tidsbrist just nu men målen finns i huvudet i alla fall 🙂

 5. Åh, det är väldigt mycket samma tankar jag går i. Jag hoppas det blir ett riktigt bra år för dig och att du får springa massor också 🙂 Ser fram emot att hänga med!

  Superfin bild förresten!

 6. Låter som väldigt bra intentioner! Även om man inte kallar det nyårslöfte så passar det ju väldigt bra så här års att sätta upp mål och drömmar. Det gjorde jag också för några dagar sedan.

 7. Svar: Ja det har varit himla bra! Tack, den hade fastnat i en massa spindelväv men vi lyckades få loss den och satte den på den där stubben – den satt stilla där en bra stund men sedan flög den iväg 😀 Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.