Årskrönika 2018 – Del 2!

När jag sitter och sammanfattar året som gick, kommer jag på mig själv att tänka: Det var inget superhändelserikt år när det gäller händelser. Däremot ett desto rikare år på ”insidan”.

Juli:

 • Vi hade den längsta och varmaste sommaren i mannaminne!
  Något jag personligen inte uppskattade lika mycket som många andra. Jag tror inte att jag sprang ett enda pass på hela sommaren. (Med rädsla för att tuppa av…)
 • Det blev en spontan-roadtrip till vackra Österlen. Fantastiskt sällskap, härligt väder (här erkänner jag att solen gjorde sitt), god mat, supermysigt B&B och en vandringstur på (delar av) Skåneleden. En riktigt härligt weekend! 🙂

Augusti:

September:

 • Jag fick ä.n.t.l.i.g.e.n. en nytändning när det kom till löpningen! Först socialsprang jag mig genom Kretsloppet (Enda loppet som blev av under 2018) tillsammans med väninnan, vilket gav mersmak.
 • Efter det fick vi en fullkomligt fantastisk höst som innehöll riktigt mycket löpning! Jag som normalt sett älskar hösten, tyckte att September (och Oktober) var det bästa som kunde hända, efter den heta sommaren. 🙂

Oktober:

 • Löparflowet höll i sig och det kändes så himla bra! Fast jag blev samtidigt förvånad, när jag för första gången på evigheter (eller kanske ever?) aktivt var tvungen att planera in vilodagar.
 • Och så gick jag och drömde om vad jag skulle göra med min nya lägenhet. Och en klok liten röst i huvudet sa att jag borde styrketräna också. Inte bara springa. Helst innan jag drog på mig en skada…

November:

 • Jag testade för första gången passet Basisball Raw; ett pass som verkligen utmanade mig och mina svagheter. Ni vet de där övningarna som man gärna undviker, just för att man är lite svagare där… Nu när jag blev påmind om det, måste jag ta mig tusan boka in det igen! 🙂
 • Försök gjordes till att morgonjogga. Kanske var det just morgonstunden som gjorde att passet inte kändes bra? Eller också var kropp och sinne inte med på banan. Men stilla och vackert var det i alla fall. Med närkontakt till skogens varelser!
 • Kanske var det den tredje flytten på 2 år som gjorde sig påmind? Jag lovade i alla fall mig själv att ALDRIG flytta mer!! Ok, kanske inte aldrig mer nu när man tänker på det så här i efterhand, men inte på ett bra tag i alla fall.

December:

 • Lucialöpning var nog det närmsta en högtidslöpning, som jag fick till under December. En socialrunda dessutom. Varken julafton- eller nyårsaftonslöpning blev av, för första gången på evigheter.
 • Det konstaterades väl kort och gott att 2018 gick otroligt fort. Kanske lika bra det, om jag ska ha lite perspektiv på det hela. Det har definitivt funnits ljusglimtar, men även lite väl mycket ”rollercoster”.
 • Jag insåg att bloggen verkligen har varit i skymundan. Och det är ok. Ibland kommer livet emellan. Däremot är jag tacksam över alla fina kontakter som jag har fått och har sedan tidigare. Tänk vad sociala medier är en fantastisk forum (om inte på alla, i alla fall) på många sätt. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.