Min Junilista!

Jag måste

…ingenting, känner jag spontant. Egentligen ”måste” jag nog massor av saker, men det är ingen som dör om jag låter bli. Därför tar jag, just nu, livet som det kommer och försöker njuta från dag till dag. Planer och framtid får komma senare.

Jag imponeras av

…ensamstående föräldrar. Mer och mer faktiskt. Vilket (märkligt nog, har inte vant mig ännu!) innefattar mig själv, numera. Nu är jag förvisso ”bara” ensamstående mamma varannan vecka.
För er som själva har barn på heltid; imponerande! Jag är helt slut, efter min första vecka. Sedan är man ju egentligen alltid förälder på heltid, men ni förstår vad jag menar.

Jag längtar efter

…att hitta balans i livet igen. Lära mig njuta av ensamtiden. Ha kvalitetstid med barnen, när jag kan. Leva för dagen och försöka att inte säga nej lika mycket, utan ”varför inte?”

Jag inspireras av

…massor av människor runt omkring mig.
Framför allt de som vågar följa sina drömmar! Oavsett om det är att prova på att springa ett maraton, att ge sig ut på sin första fjällvandring, springa sitt första 5 km-lopp, prova att starta eget, till att ”bara” våga säga nej eller börja om från noll. Inga drömmar är för stora (eller för små)! 

Jag drömmer om

…ett eget boende. Den ”stora” drömmen hade varit en hästgård, men det (väl) lär förmodligen inte hända. Kanske en röd stuga på landet? Ett litet hus uppe i fjällen? Eller ”bara” en fräsch, egeninredd lägenhet, med egen tvättmaskin = lyx! (Har jag insett nu).

Jag googlar på

…det mesta som går att googla på, skulle jag tro. Nu senast var man köper snygga väggposters, samt hur man böjer verbet ”späda”. Haha!

Jag är peppad på

27 km fjällöpning i Åre, om 1,5 månad! Peppad och panikslagen, i en enda stor skräckblandad förtjusning! 27 km vackert, ljuvligt, galet, jobbigt, höjdskräckstriggande (?) fjäll. Oh, herrejösses…?! *emoji som håller för ögonen*

Foto från fjallmaraton.se

Listan kommer från Sandra Beijer/Niotillfem via Elin/Teknifik.

6 kommentarer

  1. Ja du jag hyllar ensamstående föräldrar. Det är jobbigt men man växer och blir stark. Jag tror att jag har fått ”kan/klarar mig själv” från min tid som ensamstående förälder (trots att det var många år sen nu)
    Kram på dig ❤️

  2. Vi har inte haft egen tvättmaskin sen jag vet inte när.Tycker tvättstuga är bra för då får man undan allt på en gång. Bra du förstått tt du inte har några ”måsten”. Och du, tänk så bra att du kan skapa dina egna rutiner nu! Jordens omstart för att hitta de allra bästa! De av mina vänner som har det som du, och de är en del, passar på att göra en massa grejer (typ träna) utan dåligt samvete på sina ”barnfria” veckor och en massa barnmys på ”barnveckorna”. 🙂

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *