Mina personlighetsdrag, intensifierade!

Det har hänt något sista tiden och jag gissar att det hänger ihop med hela separations-bergochdalbanan? Allting har blivit tydligare, mer förstärkt.

 1. Min empati /mina känselspröt
  Jag brukar ha lätt för att känna av hur andra människor mår. Sista tiden har det, som jag vanligtvis uppskattar, varit extremt jobbigt. Att vara i närheten av människor som, av någon anledning, är låga får mig att bli extremt deppig och tvärtom (tack och lov)!
  .
 2. Mitt temperament
  Jag är inte, på något sätt, konflikträdd (och har, ärligt talat, lite svårt för människor som är det). Men jag har, sista tiden, kommit på mig själv med att väldigt snabbt gå in i ”fightmode” i olika situationer.
  Orättvisor och härskartekniker är bland det värsta jag vet och snart är nog risken stor att det smäller. Ordentligt.
  .
 3. Mina känslor
  Jag är och har alltid varit en känslomänniska ut i fingerspetsarna. Lever med hjärtat så gott som på utsidan, även om jag ibland inte visar vad jag känner och tänker, i ren självbevarelsedrift.
  Att då plötsligt börja gråta eller bli arg utan anledning. Eller ja, kanske pga en anledning, fast en väldigt vag sådan…
  Alltså jag blir tokig på mig själv. Skärp till dig, Malin! Att gå in på jobbtoan och gråta ett par gånger i veckan, är inte hur jag vill hantera saker och ting. Även om jag ändå inser att det (just nu) kanske är rätt naturligt?

2 kommentarer

 1. Allt det du beskriver är så väldigt förståeligt. Jag upplever samma när jag har en tröttare period, eller det annars inte riktigt är som det ska – det är som att skyddsnätet och filtret blir för svagt. Ta hand om dej ♥

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.