Vad har hänt sedan sist?

Först och främst; Tusen tack för att ni hör av er och säger att ni saknar mina inlägg. Det värmer. 🙂

Varför blev det ett uppehåll?
Jag vet faktiskt inte. Kanske var det välbehövligt? Och kanske händer det igen. Vem vet. Livet kom i alla fall emellan och även om jag älskar att interagera med mina bloggläsare och – vänner, kan det ibland vara skönt att inte känna ”pressen” att behöva skriva inlägg och skapa content.

Eller så är det kanske som Mia skrev nyligen (också efter en längre blogguppehåll);

Bloggen tystnade för att jag har det bra.

jag

Starten av 2019!

Träningen har rullat på. Till och med lite bättre än under 2018, vågar jag nog säga. Även om det kanske inte var särskilt svårt.

  • Ett relativt bra flyt i löpningen. Trots att jag inte kört så många pass (ca 1-2 i veckan) har känslan varit bättre än på länge.
  • Jag har haft en strulande rygg (sedan December månad)! Men är man envis (dum) och går och väntar på att det ska gå över, får man skylla sig själv… Märkligt nog har löpningen fungerat över förväntan, när jag inte vågat pressa kroppen i styrketräning.
    Kanske att man får räkna med lite kroppsstrul när man närmar sig the big 4.0….
  • I mars sprang jag mitt längsta långpass på ett bra tag. Planen var ca 9 km, men med lite sällskap landade det istället på 13 km, innan jag landade utanför hemmet. Allt med en förvånansvärt bra känsla. Riktigt skönt att grundkonditionen och uthålligheten är bättre än man själv tror.
  • Fick till naprapatbesök – ä.n.t.l.i.g.e.n.! Jag fick inga restriktioner vad gällde träning och han sa t.o.m. att jag kunde ”utmana smärtan” lite (inom rimliga gränser såklart). Dagen efter vaknade jag upp och för första gången på evigheter var jag INTE stel i bröstrygg och nacke. Den känslan!! 🙂

    Efter det första besöket har det blivit uppföljning ytterligare två gånger och snart är kroppen på banan igen. Vågade mig t.o.m. marklyft så sent som i förra veckan. (Något som varit mentalt jobbigt, då det var i just den övningen som det ”smällde till” i ryggen). Definitivt inget maxande, men ändå en bra känsla.

Vad har hänt i ert liv?

Hoppas ni har haft det bra?
Vissa bloggar har jag ”smygläst” under mitt eget uppehåll, men har i ärlighetens namn varit dålig på att kommentera. Och just nu vet jag inte om jag kommer blogga regelbundet eller inte, men det blir säkert något inlägg när andan faller på.
Men som sagt; jag har det bra. Ibland händer faktiskt livet när man minst anar det. 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.