Veckans femma, vecka 1

 1. Veckans länkkärlek!

  Underbara Clara skrev ett oerhört tänkvärt inlägg: ”Kvinnor bantar – Män tränar!”
  Hos en ny favorit (Sofia – Hildas.se) hittade jag inlägget ”22 saker du kan börja med att rensa ut!” Klockrent och såå många igenkänningsskratt!

 2. Veckan känsla!

  Nystart! Jag är en person som tycker att man själv kan välja att göra en nystart exakt NÄR MAN VILL. En onsdag. Kanske den 14:e. Varför inte klockan 16.56? Varför alltid en måndag, den 1:a i månaden, klockan 00.01….? Men ok då;  jag erkänner! 😛 Det är nog något speciellt med just den 1 Januari klockan 00.01.

 3. Veckans YAY!

  Efter att inte ha sprungit alls första tre veckorna i December, innehöll den sista veckan totalt 27 km. Förvisso fördelat på 14,7 km löpning, plus en dryga 12 km lång promenad, men det går (förhoppningsvis) åt rätt håll nu. *let´s hope*

 4. Veckans mest förvirrade!

  Det känns, på något underligt sätt, som om jag vill göra så mycket 2017 (?) att jag inte vet var eller hur jag ska börja! Jag känner mig fortfarande ganska trött och småsliten, men ändå oerhört rastlös. En känsla jag inte riktigt kan sätta fingret på…

 5. Veckans bästa!

  Jag känner att de (få) dagar av ledighet som jag trots allt har fått över jul och nyår, har gjort underverk för knopp och kropp. Jag har (äntligen) fått sova riktigt bra den sista veckan. Skööönt och jag hoppas det fortsätter så!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.