Veckans femma, vecka 11!

Veckans bästa!

Jag hittade en ny kärlek. En golf variant a.k.a. Zilverblixten! Love at first sight, kan man nog säga. Det var den enda jag provkörde och fastnade direkt. Den svarta gentlemannen (Opeln) får tjäna någon annan framöver. Tack för många fina år! ♥

Veckans godaste!

Brunch-dejt på Café Viskan i Borås. Såå goda smörgåsar, smoothies och efterrätter! Har ni inte varit där (Fast vem tusan är i Borås regelbundet, som inte bor där…? Hehe!) så passa på att sticka in näsan! 🙂

Ugnsrostad ciabatta med chevre, honung och nötter!
Och så blåbärscheesecake och ekologiskt kaffe på det. Mums!

Veckans träning!

Jag tycks numera få till ett löppass i veckan. Igår blev det dryga 8 km lerig stiglöpning. Varför börja försiktigt… *harkel*

Det är kanske inte mycket att hänga i julgranen, men allt är bättre än inget, känner jag just nu. Att våren har börjat visa sig gör faktiskt att jag känner liiite mera träningssug. Hoppas jag hittar inspiration och energi snart igen!

Veckans känsla!

Jag har börjat inse mer och mer att jag inte är en planerande människa. På jobbet försöker jag vara det, för jag avskyr att inte klara deadlines och annat.
Men privat. Så himla befriande att inte tänka igenom allt i detalj. I stora drag, måste man ju ha en plan såklart, men i övrigt. Bara kunna tänka att det ordnar sig ändå och faktiskt tro på det. En helt ny känsla för mig.

Veckans länkkärlek!

Annelie delar med sig av vacker vintertrail – Race rapport Höga Kusten Winter Trail.
Blir alldeles sjuk när jag ser detta! Höga kusten Trail i September är något jag, sedan tidigare, har tänkt att jag vill uppleva någon gång. När man då ser sådana här foton, med strålande sol och snö, verkar även deras winter edition som ett supertrevligt alternativ!

8 kommentarer

  1. Alltså, angående sån ost, honung och såna nötter… Hur gott kan det egentligen vara?? Och varför har jag aldrig ätit det innan? Åt första gången för en vecka sen! Underbart!

  2. Åh, grattis till ny bil! En borde ju inte säga det, men alltså. Känslan att sätta sig sin egna bil…Frihet!

    Är också en forcerat planerande person. Så avis på alla som är superstrukturerade, men jag försöker också omfamna det faktum att jag en spontan typ som ändrar mig allt som oftast. Dock inte, som du säger, när det gäller den större planen, riktningen. Den är drivkraften!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.