Veckans femma, vecka.13!

Veckans träning!

Hör och häpna; jag fick till tre (3…!!) löppass veckan som gick. Förvisso med minsta möjliga marginal, dvs första på måndagen och sista på söndagen, men ändå. Klart som tusan att det räknas!
Det kan  inte ha hänt sen i höstas. Två distanspass och ett intervallpass. Så stort YAY på det! 🙂

Veckans länkkärlek!

Jessica skriver ett (som så ofta) klokt inlägg: ”Träna dig själv att vara DU!”
Om hur vi behöver vara stolta över den personen vi är och kroppen vi har. Om hur man inte (alltid) behöver sträva efter något annat, bättre, heela tiden. Utan faktiskt inse att vi är fantastiska. Just nu!

Veckans mest obemärkta!

Första april. Vad hände? Jag blev inte lurad en enda gång…? Jag är normalt sett rätt lättlurad, naiv, disträ, men i år var det (väl?) inte ens några roliga försök till aprilskämt i sociala medier. Eller? Tipsa mig om jag missade något ”roligt”!

Tacka vet jag den gången, för många år sedan, när jag jobbade på Hisingen, Göteborg och fick höra att en massa människor hade dragit ner till hamnen för det stod i Göteborgsposten att de fanns gratis alkohol där, som hade ”blivit över” på någon färja. (Och nej, jag jobbade flitigt, medan detta pågick). Hahaha! 😀

Veckans bästa!

Våren! Jag har inte känt av någon pollen i år. (*peppar peppar*) Det har bara varit sådär ljuvligt skönt; Sol och +15 grader och när jag sprang igår hittade jag dessutom årets första blåsippa och tänkte: ”Visst spritter det lite extra i kroppen?!” 

Veckans roligaste!

Jag vet inte hur många gånger jag har åkt till stan för att köpa något roligt att ha på mig. Ändå har det slutat med att jag kommer hem med kassar av barnkläder. Inte i en storlek utan i tre storlekar (såklart)! Vad hände med kläderna till mig…?
I lördags fick jag äntligen tummen ur och shoppade loss, helt på egen hand!

Det måste ju, för övrigt, ha räknats som ett helt träningspass det också!  Blev ju precis genomsvettig av allt av- och påkrängande av kläder… Måste de har +25 grader inne i butikerna? Det är ju inte så att man går dit halvnaken. Eller tja, inte de flesta av oss i alla fall… 😛

6 kommentarer

  1. Ja du, det är rena träningspasset att prova kläder så det får du räkna in i statistiken 🙂 Roligt att du hittade nått!! Jag hittar bara träningstights som jag vill ha
    KramKram

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.