Veckans femma, vecka 25!

Herrejösses, då var det måndag igen!
Dessutom har vi lämnat sommarsolståndet bakom oss och går mot mörkare tider igen… 😉 (Fast jag måste erkänna; en liten röst inom mig jublar, eftersom jag, personligen älskar hösten!) 

Veckans träning!

Jag har fått till två löppass. Ett pass som kändes kanonbra, sådär helt plötsligt, utan någon vidare löpträning senaste tiden… Samt ett mer ”normalt” pass som förmodligen kommer försvinna ur minnet, men som ändå gjorde oerhört gott för själen där och då! Så lite dryga 15 km till kontot. Bättre än inget.

Veckans värsta!

Midsommar. Tja, vad säger man… Det var första gången på många år som jag inte firade den i Värmland med ex-sambon och hans familj.

I år hade han med sig barnen dit. Och jag förunnar dem verkligen det där härliga firandet i skogen, där ljuset aldrig tar slut. Dagar fyllda med skratt och glädje, tillsammans med kusinerna.
För mig var det dock den tommaste midsommaren, någonsin. Det slog mig plötsligt (och jävligt hårt); Shit, vad det kommer göra ont i hjärtat, de högtiderna jag inte kommer att ha barnen hos mig! ❤

Veckans längtan!

Att hitta ett alldeles eget krypin, som bara är mitt!
Just nu sitter jag ganska lugnt i båten med mitt radhus, som hyrs i andra hand. Men åh, vad jag längtar efter ett litet hus på landet. Eller ett rött litet torp i Norrland. Katta skriver om det magiska midsommarnattsljuset och får mig att längta ihjäl mig efter norrländska sommarnätter.  Japp, en dag SKA jag dit! Bara så ni vet.

Veckans godaste!

Av någon konstig anledning av jag fullständigt snöat in på ostkaka. Why?? Visst, jag har ätit det vid enstaka tillfällen tidigare i livet, men helt plötsligt är det sådär oemotståndligt gott. Frågan är om det ens är så gott? Haha! (Och nej, jag är inte gravid)!
Det har t.o.m. hänt att jag har ätit det istället för choklad. Ja, men exakt!! Vad tusan hände där? 😮

Veckans bästa!

Jag har haft Love hos mig nu, i drygt 10 dagar. Barnen har ju haft sommarlov, de dagarna jag har jobbat. En perfekt ”inkörningsperiod” för att hon ska vänja sig vid det nya stället. Och hon har verkligen tagit det med ro – helt fantastisk är hon!

Sedan har det, för min del, varit oerhört skönt att ha henne som sällskap nu över midsommar. Bästa känslan när man legat och varit lite ledsen och det dyker upp en varm nos på benet/armen/halsen. Dessa fantastiskt omtänksamma familjemedlemmar alltså. Snacka om kravlös kärlek. ❤

8 kommentarer

  1. Husdjur är bäst på de sättet att de bara finns där och gillar en oavsett. Plötsligt har du en katt i famnen och världen känns genast bättre <3

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.