Veckans femma, vecka 31!

Veckans träning!

Det blev ingen träning alls… Vilket jag nog måste erkänna, beror en del på latmasken. För jag har haft tid. Och jag har inte varit särskilt sliten heller.
Däremot ”går det i ett” när barnen är här, så istället för att prioritera träningen, har jag prioriterat och gjort utflykter med dem. En ”ursäkt” så god som någon. Om inte bättre. 😛

Veckans upptäcksfärd!

Vi åkte till Ulricehamn. Jag skulle träffa och ta igen lite tid med en vän och barnen fick testa på deras stora lekplats. Efter ungefär 1,5 timme kom äldsta sonen fram till oss och sa:
”- Nu har vi provat allting mamma. Det är inte roligt längre.”
Sedan försvann de igen strax därefter och var borta i typ 3 timmar till. Haha! Så någonting mer hittade de nog att göra. Kids… Det är nog bra för dem att använda fantasin och vara utomhus mer ofta, än vad de är!

Det var bara en liiiten del av lekparken som fick plats på fotot. 

Veckans insikt!

Shit, jordgubbssäsongen är snart slut. Jag…vill…inte!!!
Det är verkligen det bästa som finns. Bättre än choklad! (Va, sa jag det högt)?! 😮

Veckans bästa!

För själen. Att ha ett heldygn med mat, vin, övernattning och frukost hos väninnan. Bara sitta och snacka om ALLT. Skratta så tårarna rinner. Ordkräkas ut alla tankar som annars mal i mitt eget huvud (särskilt när barnen inte är här). Så himla skönt och välbehövligt. Love it!

Veckans roligaste!

Jag har sällan några bekymmer att komma i kontakt med mitt inre barn. Det kanske t.o.m. finns de som tycker att jag borde växa upp och sluta ha så barnsliga idéer eller så otroligt låg/sjuk humor. Men hey, that´s me! Mer 14 i sinnet, än 37. (Och jodå, jag kan uppföra mig bland folk… Om jag vill)! 😉

Häromdagen var vi och besökte Nääs slott. 
Tog en fika och strövade runt i slottsparken. Till barnens (och min) stora glädje fanns det en gunga uppsatt högt upp i ett träd.
Gungradien på den, hör ni! Whiiiii…!!! Så himla kul! Som ett barn på nytt (eller ”som vanligt” var det kanske).

4 kommentarer

  1. Kanske extra viktigt med den prioriteringen som du har gjort nu så nära inpå att ni flyttat. Tror du gjort det som varit bäst för er. ❤️

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.