Veckans femma, vecka 32!

Veckans bästa!

Omstart! CTRL-ALT-DELETE.  På riktigt.
Nu har jag haft fyra veckors semester och för er som hängt här under vår och sommar, vet att jag har haft lite blandade känslor över det här med ledighet (just i år). Känns som att jag har haft för mycket tid för att känna efter och ”övertänka”. Så att börja jobba imorgon och träffa alla smågalna kollegor, känns faktiskt riktigt skönt!

Eventuellt att jag kommer ångra att jag sa det, en sisådär 2 månader in (när högsäsongen är som värst), men just nu känns det bra. Älskade rutiner, here I come!

Veckans märkligaste!

Känslan, när man inser att man inte längre har några barn på dagis. Minstingen började förskoleklass häromdagen och sket fullständigt i mamma första dagen. Andra dagen sa han, när jag lämnade:
”- Mamma, du kan gå hem nu!”   Jahopp, det är väl bara att gå då… *känner sig lite överflödig* 😀

Veckans äckligaste skönaste!

Duschen som blev av, efter att ha varit utan bad/duschmöjligheter i 6 dagar. Det var som en dröm! Och insikten blev; att tvätta håret i handfatet och kroppen med våtservetter funkar hyfsat ok.
Fast när jag tänker efter, är det kanske tur att jag är ensamstående numera. Och inte hade börjat jobba efter semestern. Haha!

Veckans roligaste!

Jag och kidsen drog till stans bowlingbanor. 
Konstaterade att äldsta och yngsta tar det mer på skoj. Mellansonen (på bilden nedan) har aaaaningen mer tävlingsinstikt. Uja, när det inte gick som han ville! Men han skulle ABSOLUT INTE ha upp hjälpkanterna på sidorna. Det var tydligen fusk och för småbarn. Nähä, ok. Sura då istället. *rullar med ögonen*
Men används den där skallen på rätt sätt, går han nog långt. 😉

Veckans mysigaste/godaste!

Det ligger ungefär 15 km hemifrån, men jag har aldrig varit där! Ni vet säkert; det där med smultronställen på hemmaplan och få tummen ur och allt det där… Nu i veckan fick jag äntligen besökt Tuvatorps Café & Kök. Mest tack vare mina föräldrar, som föreslog det som utflyktsmål.

Det är ett ställe beläget mellan Alingsås och Vårgårda och lokalen är en gammal (numera renoverad) ladugård/magasin. De har lättare luncher, våfflor (både dessert- och mat-), hemmagjorda kakor, bakelser och kaffe/te. Själv tog jag citroncheesecaken och den var magisk!

Utöver allt ätbart, gör hon som äger det även handtillverkade tomtar och troll i alla storlekar. Såå fina! (Tyvärr tog jag inget foto på dem).

/

 

3 kommentarer

  1. Härligt att du känner att det ska bli kul och ”skönt” att börja jobba ändå. Inte alla som gör menar jag…
    Tänkte på det där med dusch. Jag har bott ett år (!!!) utan dusch. Man blir en jäkel på att allid ha duschgrejer med och att tigga lån hos andra. 😉

  2. Kvastparkering 😀
    Måste vara riktigt skönt att ha fått duschen tillbaka. Minns när vi flyttade in i vårt hus och fick duscha i trädgården i iskallt trädgårdsslangsvatten…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.