Veckans femma, vecka 46!

Veckans träning!

Noll, tyvärr. Jag hade faktiskt bokat in mig på ett Yin Yoga-pass igår kväll (Det som jag tyckte var så skönt för två veckor sen), men efter en intensiv dag med både fotboll och hockeyaktiviteter med barnen, kraschade jag när jag kom hem. Energi förbrukad…

Veckans oförberedda!

Snö! Jag kände mig lika oförberedd som plogbilarna.
Är det en vit, kall vinter har jag inga problem att njuta av snö. Nu var det tung kramsnö som föll och det kändes lite ”bittersweet”. Magiskt och vackert, men mentalt var jag ändå sjukt oförberedd.

Veckans länkkärlek!

Jessica lyckas ofta sätta ord på sådant som jag själv tänker. Den här gången var det ett inlägg som handlar om att acceptera sig själv och bara göra sånt man själv mår bra av. Inte träna eller äta för att passa in i en mall. Eller genom att förändra sitt beteende, bara för att få bekräftelse av andra.

Vad du än drömmer om. Eller lovar dig själv att förändra, förbättra eller förädla – kom ihåg att så som du är just nu – här och nu – är den bästa versionen av dig själv, alltid!

Inlägget hittar du här: ”Du är värd att älskas, precis så som du är

Veckans godaste!

Jag la upp en bild på instagram på pepparkaksfudge och det gick liksom lite ”viral”. Många frågade efter receptet; Ni hittar det här –> Pepparkaksfudge. Endast tre ingredienser. 🙂

 • 350 g mörk choklad (över 55% kakao)
 • 1 burk sötad kondenserad mjölk
 • 15 pepparkakor

Veckans (nygamla) längtan!

Jag har sedan flera år tillbaka haft en längtan att uppleva Höga Kusten. Först spanade jag på loppet; Höga kusten Trail.
Sedan har jag även spanat på arrangerade vandringar. Fast som den introverta person som jag är, kanske det slutar med att jag åker själv, eller ev. med ett fåtal andra. Den som lever får se, helt enkelt. Men på ett eller annat sätt måste jag uppleva den här svenska pärlan!

Efter att ha läst och sett bilder hos Frida blev jag ännu mer sugen! På min bucketlist? Oh yes, check! 🙂

Foto: hogakustenresort.se

9 kommentarer

 1. Ååååå höga kusten! O-ringen är där nästa år och min orienteringsnördiga familj ska såklart dit. Jag hänger på för lite trailrunning, vandring och insupande av natur!

 2. Ja! Höga kusten ser så himla fint ut! Har bara kört där förbi i jobbsammanhang, men hade aldrig tid att stanna och turista. Måste dit bara för att vandra/springa nån gång!

 3. Alltså den här snön som fallit i heeeela Sverige, utom i min snösäkra lilla by. Haha. Där fick jag för att jag flyttade norrut till riktig vinter 🙂 Vi har ett tunt, tunt lager, men som tur är har det varit 10-15 minus på sistone så frost och tjock is har vi i alla fall 🙂

  Höga kusten – väldigt sugen på den jag också!

 4. Så fint inlägg hos Jessica, tack för det tipset! Och fudgen får nog bli en sats innan jul, såg och lät ljuvligt! Ha en fin helg och hoppas du hunnit med lite träning denna vecka, det är du värd. 🙂

  Kram

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.