Veckans femma, vecka 9!

Jösses, vad veckorna rusar på…?! 
Det känns som att jag inte hinner med någonting, samtidigt som det händer mycket. Underlig känsla!

Veckans träning

Tja, vad säger man. Det BORDE vara en punkt.
Tyvärr har det blivit 0 pass. Inte ens det där enda passet löpning, som jag har tänkt få till per vecka under Februari, lyckades jag med…
Alltså det här ”oflytet” vad gäller träningen. Jag inser ju såklart att tröskeln blir såå mycket högre, när jag inte tränar regelbundet. ”Just do it!” tänker min logiska sida, medan kroppen (fortfarande) säger stopp.

Veckans vackraste!

Soluppgången när jag var på väg till jobbet på morgonen. Helt fantastiskt! Jag var bara tvungen att stanna och ta ett foto.

Veckans känsla!

Att ha fått uppleva vårkänslor. Vi går ju snart in i Mars månad och då är det mer ”vår på riktigt”, men senaste veckan har ju bjudit på många härliga stunder i solen. Love it! 🙂

Veckans roligaste!

Firmafesten. Kände mig lite låg och deppig i början på kvällen, av olika anledningar. Men det ordnade (som tur var) upp sig för varje timme som gick. Har världens bästa arbetskamrater!

Veckans länkkärlek!

Är det ok att träna ”bara” för att må bra? Och/eller varför är det så många som anser att ett mål måste vara mer prestationsbaserat än så?
Läs inlägget ”Vadå bara må bra?” hos Erika!

8 kommentarer

  1. Jag håller med Mia, dina femmor är underbara! Ett bra sätt att reflektera över veckan som varit. Och träningen, eller din brist på träning. Det kommer tillbaka. Hux flux infinner sig säkert lusten, tiden och orken och då jäklar vad du kommer flyga fram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.