Årets första löprunda!

Förra helgen sprang jag årets sista löprunda.
Den här helgen inleddes med årets första löprunda. För att vara någon som knappt springer (numera), kom de där två ganska tätt ihop? 😛

Och inte nog med att det var årets första löprunda. Det var dessutom sociallöprunda. För någon som jag, som inte (alls) är bekväm när det gäller att springa med andra människor, måste det väl betyda att det här löparåret bara kan bli bra, eller hur?

Att löppass kan upplevas så oerhört olika!

Passet förra helgen var lite dryga 4 km och sista km hem (för hem var jag ju tvungen att ta mig) mådde jag, ärligt talat, rätt dåligt. Det var som att kroppen hade gjort slut på all energi. Jag flåsade som en ”jag-vet-inte-vad” och var dessutom på gränsen till både huvudvärk och illamående. (Hej, hej, nybörjarsymptom. I remember you…!)

Det här passet var…jo, det var jobbigt (också).
Fast inte alls på samma sätt som sist. Kanske att hela grejen med att jag var ”tvungen” att vara social, gjorde att jag glömde bort det lite grann?

När jag blivit ”avsläppt” i närheten av hemmet, kunde jag inte låta bli att testa, bara liiite till. Därför blev ett litet extra varv på egen hand.
Landade hemma och insåg att det blev nästan 6,4 km totalt. Och ni som känner mig vet att jag sällan räknar km eller tider, men just nu kändes det så himla coolt att kroppen klarade av det utan större bekymmer. 🙂

Lite träningsvärk idag,  men en härlig känsla och glatt sinne! 

 

6 kommentarer

    1. Tänk va, vi nojar för saker som vi inte skulle bry oss om när det kommer till andra 🙂 För inte skulle du ens reflektera över att jag flåsar eller drar ner tempot om vi cyklade ihop?

    1. Jag kände mig lite ”elak”… Haha! Men var tvungen att testa kroppen lite till och visste inte riktigt om det skulle gå, eller om jag skulle dra in i väggen fullständigt.
      PS. Min introverta sida du vet. Sorry. 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.