Avslutade helgen med söndagslöpning!

Träden är fortfarande färgglada här, men idag kombinerades den brandgula färgen med små, vita bomullstussar på marken. Det var riktigt kyligt, men på grund av ovanan att det (tydligen) är vinter, glömdes både buff och vantar.

När det kom frostig andedräkt ur munnen på mig, var det till och med så att varmblodiga jag insåg att det hade varit skönt med något som täckte händer och öron. 😅

Höftkänningar och baksida lår!

Jag har nog inte nämnt det här, men under ett pass i förra veckan fick jag känningar på baksida höger lår. Det var inte så farligt att jag inte kunde slutföra passet, men det kändes desto mer stelt och lite ömt dagarna efter. Min katastrofhjärna tänkte panikartat: ”Muskelbristning?!” 

Muskelbristningen tycktes dock förflytta sig, för ytterligare någon dag senare ömmade det lite i höften på samma sida.  För att sedan klinga av helt. Jag håller alla tummar och tår att det bara var en lätt överansträngning!

Det jag ville komma till var; Jag kände i princip ingenting under gårdagens pass. 😀

Och med ”i princip igenting” menar jag; när jag hade knappt 1 km kvar hem, tyckte jag mig förana någonting. Men som tur var hann jag hem utan några direkta känningar. Bra så!

Hade det inte varit för att jag hade en tid att passa (hur kommer det sig att man alltid drar ut på löprundan, när man har en hel helgdag på sig?) och den där föraningen i baksida lår, hade jag nog kunnat fortsätta ett tag till.
Det var ett sånt där härligt pass, när kroppen kändes vaken och (om kanske inte pigg, åtminstone) fräsch. 🙂

4 kommentarer

  1. Muskelbristning kommer plötsligt, som att ngn rivs upp, det låter inte som det. Kanske bara stel? Kan ju leda till problem framöver såklart. Friskt var det iaf att springa i helgen, jisses!
    Kram

    1. Jag hoppas att du har rätt. 🙂 Kände ju av det för första gången för tre löparrundor sen, så relativt ”plötsligt” ändå. Även om jag inte kan säga att det dök upp vid ett superspecifikt ögonblick under den löprundan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.