Det här händer efter nästan 2 veckors förkylning!

Efter fyra sjukdagar förra veckan, kändes det som att förkylningen var på bättringsvägen.
Drog ju t.o.m. iväg till Bohuslän en sväng och mådde riktigt bra. (High on life kanske). Men redan på söndag kväll kände jag av raspet i halsen (igen).

Jag jobbade, trots det, kortveckan som var, men sov dåligt (pga att hunden var dålig i magen och behövde gå ut mitt i nätterna). Allt detta i kombination gjorde nog att jag vaknade i morse, nästan 1,5 vecka senare, med jordens huvudvärk! 

Kroppen är trött – Men hjärnan smider äventyrsdrömar!

Med en energilös och ömmande kropp skulle man kunna tro att inspirationen är noll. Det hade varit mest logiskt. Men nope! Det händer något och plötsligt vill jag göra ALLT.
Jag känner inte bara det där suget att få ge mig ut på den vanliga löprundan (även om det suget finns också). Utan de senaste dagarna har det ploppat upp äventyrsdrömmar i huvudet, som ogräs efter ett regn? (Sug på den liknelsen… Haha!)

Fjäll, långritter och springa lopp!

 • Jag vill öppna ögonlocken och se fjälltoppar.
 • Jag vill sitta på en lugn, men ändå underbart spritt språngande galen, livsfylld häst och rida i timmar!
 • Jag sneglar på lopp. Jönköping Halvmara. 6 timmars i Skövde. Idre Fjällmara (igen).
  (Löpardrömmarna tycks spegla det faktum att jag skulle vara mer vältränad än någonsin. Nope, inte det heller)… 😅

Oavsett hur rimliga drömmarna är, så älskar jag hur de ändå finns där i mitt huvud! Att det inte försöker begränsa mig, utan får mig att tro att jag faktiskt hade fixat dem. Imorgon, om så vore!

Det är nästan så att jag undrar om jag har gått någon omedveten mental tränings-kurs. Men nope, inte det heller. Ibland är hjärnan bara kompis med en och då gäller det ju att säga tack!

Känner du igen dig?
Eller när får du bästa träningsinspirationen? 😊

.

4 kommentarer

 1. Känner igen det så mycket. Denna hopplösa och samtidigt alldeles underbara pop-corn-hjärna som ständigt kommer på nya kuliga idéer 😊
  Dom säger att jag ska vila efter en hjärnskakning för 4 månader sen. Jag njuter av att hjärnan inte slutar hitta inspiration. Det är ett tecken på att allt kommer återgå till det normala – sen…

 2. Jag vet aldrig riktigt nä, hur eller varför den där inspirationen kommer. Finns sällan någon röd tråd i det menar jag. Förutom god sömn!
  Härliga planer du har!❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.