Fifty shades of Orange!

Knallblå himmel och en sol som värmde ända in i hjärtat.
Ett löpsug inföll plötsligt, vilket var oerhört oväntat. Jag kunde inte motstå, trots att jag mentalt och känslomässigt egentligen var helt slutkörd.

Det var en fröken som var mer än villigt att hänga på! 

Tunga ben, tung andning!

Tja, alltså. Jag kan väl egentligen inte förvänta mig något annat med tanke på min träningsstatus… Men det var lika jobbigt som det var vackert. Mentalt var det däremot oerhört skönt att komma ut!

Att kunna springa i korta tights och t-shirt i Oktober är ju helt fantastiskt!
Och jo, jag kanske är lite extra varmblodig (?) Det brukar jag vara. Kör gärna t-shirt i +12 grader och svettas ihjäl när jag ser människor i både långärmat och vindjacka…?! 😛

10 kommentarer

  1. Kan inte du typ dela med dig av lite av din värme. Jag fryser ju ihjäl så här års. Fast har ändå vett att inte ta på mig allt för mycket när jag springer. Men människokläder, det finns inte tillräckligt många och tjocka för att hålla mig varm…

  2. Förstår att suget att komma ut var tillräckligt starkt. Såna dagar är underbara! Och jo, förstår precis din reflektion kring folk som har alldeles för mycket på sig. Här har det visserligen varit en kall och blöt sommar, men jag har ändå stått och gapat som ett fån när jag har sett folk i TÄCKJACKA mitt i sommaren?! Hur står man ut? Måste ju smälta bort.

  3. Även här i Norrland är det knepigt att klä sig för uteaktiviteter. Årstiden säger sitt och termometern något helt annat… hm… Blir lätt att man klär sig för mkt.

  4. Jag är också ganska varm av mig (och klarar ju kallt vatten utan större problem dessutom!) men däremot blir jag iskall så snart jag slutar springa. Det tar tre minuter och sedan hackar jag tänderna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.