Intervaller & Mjölksyra!

”Om ni har så mycket myror i brallan, får ni spela fotboll medan mamma springer intervaller!” hörde jag mig själv hota med säga. Och sönerna bara ”Jaaaa!”
Eum. Ok då. Ibland är det tur att man har barn. 😂

Höstmagi!

Alltså, jag måste nypa mig i armen.
Jag vet ju sedan innan att hösten är min favoritårstid, men varje år blir jag lika förstummad över luften, känslan och magin som virvlar runt! Hösten är verkligen fantastisk!

Korta intervaller i höstsolen!

Medan kidsen sparkade fotboll med varandra sprang jag, som hotat sagt intervaller. Nästintill maxfart på långsidorna och gåvila på kortsidorna. När jag var inne på varv tre, vilket även innebar 6:e intevallen så kom jag på mig själv att tänka:
”Herregud vad segt det här var! Hur tusan ska jag orka det här?”

Det är tur att hjärnan är lättlurad och man kan övertala den att ”bara ta ett varv till”. Precis när jag avslutade 12:e och sista intervallen (i hörnet där barnen spelade fotboll) blev stackarna vittnen till hur deras mamma fick en kvälvning. Det blev inget mer (tack och lov). Men de frågade nyfiket vad jag gjorde och jag förklarade vad och varför.

Utmanad?!

Efter det pratades det kaxigt om intervaller och 7-åringen sa:
”- Mamma, om vi springer intervaller tillsammans så looovar jag att du kommer spy före mig!” 
Hur ska det här sluta? För inte kan jag väl låta honom komma undan med det? Fast kan man göra det mot någon som är så liten?  ”Be the bigger person” och allt det där. (För att inte tala om, om jag SKULLE vara den som spydde först!?!)  😅

 

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.