Löpning i värme!

Äntligen gick temperaturen ner ca fem pinnhål.
Och jodå, jag får säga ”äntligen” för jag är en person som, året runt, är tydlig med att jag inte är en sommarmänniska. 😉

Sedan vet jag inte om de där fem graderna egentligen gjorde sådär jättestor skillnad? +24 grader är (för egen del) fortfarande minst 5 grader för varmt.
Trots det, kändes första 3 km ändå hyfsat lätta! Däremot innefattade resterande fyra, ingen superkänsla som går till historieböckerna. Varmt, svettigt och framför allt började en huvudvärk tränga sig på, trots att jag inte fuskat med vätskan! (Svettas man mycket så gör man…)

Nära stan, men ändå på landet. Här ska jag moffa björnbär i sommar! 😛

Lära känna sin kropp!

Fördelen är att ju mer man springer, desto mer lär man känna sig själv och sin kropp. Den där början till huvudvärk/migrän (innan det ”blommar ut”) känner jag igen, lite för väl.

I teorin hade jag kunnat tänka mig att springa en stund till, men med kvällen och morgondagen i åtanke var jag klok och begav mig hemåt och laddade med (lite mer) salt och vätska. Inte värt det, att krascha i sängen!

 

2 kommentarer

  1. Ja, här en till som inte gillar värmen. Speciellt om man vill träna. Brukar alltid gå ner i träningstimmar under sommarveckorna eftersom kroppen blir så slö och det är så himla tungt att komma sig för att göra nåt överhuvudtaget.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.