Skimrande grönt! Och så pollen…

Det är så att man tappar andan! 
Skirt grönt så långt ögat kan nå och värmen mot huden. Det är så obeskrivligt vackert ute nu, att jag bara vill trycka på pausknappen!!
Jag är, i grund och botten, (fortfarande) inte en sommarmänniska, men t.o.m. jag passar på att njuta av försommaren, som kom med sjuukt stora jättekliv! ☀ För minns ni hur vi kräktes på all snö och bara längtade efter värmen, för en månad sen…!

Baksidan med försommar.

Jag tänker inte hälla smolk i bägaren, för det ÄR skönt! Och vackert.
Men… (Ok, kanske lite smolk. Sorry). 😉 Det är även en jäkla massa pollen. Just nu känns mina ögon torra och rinniga, trots att jag vanligtvis inte är allergisk. Det är som om jag vill skölja dem under kranen för att de ska bli fuktiga och ”ognissliga” igen.

Och för en stund sen gick jag in till stan och insåg att shorts och linne nästan inte är svalt nog (?!) trots att jag bara gick – inte sprang. (Varmblodig, sa vi ju).

Försöka ändå eller planera om?

Jag hade planer på att springa idag, men just idag väljer jag att hoppa över det.
Egentligen borde jag kanske försöka, men istället har jag en liten plan om att springa imorgon bitti. Mindre pollen, +12 grader, blå himmel, nästan folktomt och dagg i gräset. Win-win? 

PS. Note to self!
Jag ska bara orka ta mig upp också. *harkel* Vet hur min morgonjogg-statistik ser ut sedan tidigare… Men om man aldrig ger upp hoppet, så måste det väl hända någon gång? 😝

Sammanfattning! 
Mitt ”vanliga jag” äääälskar försommaren!
Mitt ”löparjag”; not so much.

2 kommentarer

  1. Lider med alla som lider av pollen. Jag kan bli ”dammig” i näsan men det är det enda. Det bra är att det är snart över! Håll i med det du kan!
    KRAM

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.