Springa med strumpor på händerna!

Längtar som en tok efter våren! 
Inte för att det verkar hjälpa att hoppas och längta, för det snöar lite grann varje dag numera. Istid nästa? 😛

Begav mig ut igår, innan jag han tänka för mycket.
Färgglatt klädd, i ett försök att vägra vintern. Jag hade dessutom en tid och passa och försökte komma på ett effektivt pass. (Jag och planering var det ju…)
Till slut blev det en favorit i repris; ”Lucky number eight” – Ett pass jag körde för ett par veckor sedan. Vi har en grönyta/fotbollsplan i närheten av där vi bor. Lite oliksidig, så intervallerna blir inte riktigt lika långa. Fast egentligen är det lite mentalt skönt också, för då händer det ngt hela tiden.

Upplägget – Intervallpass!

Det blev (förutom upp- och nerjogg) 4 st 210 metersintervaller och 4 st 240 metersintervaller, med gåvila emellan. Jag försökte känna in tempot, eftersom jag inte hade någon GPS-klocka, och ville hitta känslan: ”Tufft men hanterbart!” och  lyckades ganska bra.
Jag vet inte, jag tycker ofta att man känner sig starkare under ett intervallpass än under vanliga distanspass, men det sitter kanske mest mentalt?
Slutkontenta: Hyfsat bra känsla ändå!

Strumporna?

Jo förresten, på tal om rubriken! Jag hittade inte mina vantar och funderade;
”Vad tusan kan jag ha på händerna istället? Linda runt papper? Plastpåsar? Nä, vänta. Jag vet! Strumpor måste ju funka!” 
Vi ett tillfälle skulle jag passera ett övergångsställe. Bilen stannade för att släppa fram mig och jag höjden handen för att tacka. Sekunden efter: ”Fuck! Undra om han såg att jag hade en strumpa på handen??”  Hej, hej, syster yster, liksom! 😂

2 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.