Hej September!

Det är viktigt att leva i nuet.
Att inte helt tiden längta till någonting annat. Ändå måste jag nog erkänna att jag längtar lite grann efter nästa höst, redan när vintern tar vid. För vi har ett speciellt förhållande, jag och hösten. Och nu är den äntligen här!

Kanske blir vi bjudna på en eller annan brittsommardag (och det är inte fy skam det heller), men i övrigt ska jag njuta av känslan som September och Oktober ger mig! Både rent fysiskt, men även lugnet som infinner sig mentalt.

Min löpning, just nu!

Ni som följer mig på instagram vet att jag har haft en bra flyt i löpningen de senaste månaderna. Kanske lite för bra flyt, för det enda jag har velat har varit att springa. Har knappt kört någon styrka. Bara något enstaka pass. Än mindre cykel eller yoga. Och min logiska sida vet ju att den kompletteringen behövs.

Flytet höll i sig ända fram till veckan som var, då jag plötsligt fick lite känningar i höger vad. Inte alls så att det gjorde ont, men eftersom jag har haft en muskelbristning i just den vaden för ett par år sedan, blev jag liiite nojig (och mycket försiktig)!

Med knep såsom tåhävningar, stretch (båda sakerna jag har fuskat med, det erkänner jag), foamroller och kompressionsstrumpor, lyckades jag ändå skrapa ihop 26 km löpning i veckan, fram tills igår. Försiktiga, mycket (!) långsammare km än senaste tiden, men jag har ändå kunnat springa. Så YAY!

Mitt nästa mål – Jönköping Halvmarathon!

Eller ja, mitt nästa mål som jag vet med säkerhet, ska jag väl tillägga;
Är Jönköping halvmarathon nästa år! Jag satt vid datorn i veckan och helt plötsligt; klicke-li-klick, så hade jag anmält mig. Ooops!

Det ska bli så sjukt kul! Fast pirrigt. Herregud, jag springer ju nästan aldrig lopp. Har dock hört att det ska vara en fin bana (om än något kuperad) och det faktum att den ligger nästan på hemmaplan, gör ju inte saken sämre.
Var faktiskt sekunder ifrån att klicka i marathon, men hejdade mig i sista stund! Kanske smart? Kanske dumt? Time will tell.

Jag har lite andra, preliminära planer också, men de talar jag inte högt om. Än… 😉

.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.