Höstens plan – Österlen Lyser

I helgen är det dags för Österlen Lyser Maraton (och halvmara)!
Tanken var ju att jag skulle åka ner till Skåne-land och springa en halvmara i mörker (!) Jag var (generöst nog) inbjuden att bo hemma hos Linnéa, där vi skulle socialisera, käka middag och dricka champagne efter loppet – Jag, Linnéa, Mari, Susanne och Jenny. Nästan hela Fjällmara Sälen-gänget.

Vila och återhämtning!

Det hade verkligen varit fantastiskt kul (!) men jag har tyvärr valt att stå över den här gången.
Det har varit så oerhört intensivt de sista månaderna. Dels på jobbet, men även på den privata fronten. Därför känner jag att nu behöver hela jag (både kropp och knopp) ta det lugnt, så att jag lyckas återhämta mig.
Därmed kanske inte sagt att jag inte kommer träna på egen hand i helgen, utan mer att jag mentalt kan slappna av. Vara på hemmaplan och inte behöva planera eller tänka på något annat.

Bor ni eller har vägarna förbi Österlen, tycker jag absolut att ni ska köra! 🙂 Det verkar vara ett väldigt roligt och annorlunda event. Ett annat år för mig, bara.

salen

Jag har just nu redan låtit ”min” bloggsupport jobba för årsavgiften. Stackarna… De får stå ut med både mina klantiga försök att själv lösa det där med bilderna, samt leta efter felet själva. Men det löser sig säkert. Så småningom. I övrigt är jag…

Nöjd med den nya bloggen, ”men”…

Temat, designen och känslan jag vill att den ska förmedla är jag nöjd med! (Även om en hel del finlir kvarstår). Däremot säger jag som Ida; Jag är ju egentligen dum som bryr mig, men jag märker ju att jag inte alls har lika många besökare och sidvisningar här, jämfört med den gamla bloggen. Lovar att jag kommer att ”släppa det” vilken dag som helst, men först tillåter jag mig själv att störa mig lite på det… Hehe! 😉

3 kommentarer

  1. Det är klokt av dig att stå över helgens roligheter om du inte är riktigt på G. Men jag förstår att det hade varit häftigt att träffas alla igen.
    Kram

  2. Håller med Cecilia att det är klokt att stå över med tanke på hur mycket du har haft det den senaste tiden. Förmodligen är en resa och ett lopp inte det du behöver just nu. Synd att inte få träffa dig i helgen, men det kommer säkert fler gånger 🙂
    PS. De har lovat spöregn och närmare nollgradigt på lördag. Wohooo. Så det verkar inte som om du missar en strålande klar fin höstkväll direkt … :-S

  3. Säger som Cecilia: klokt att stå över när det känns så, jag förstår dig verkligen, ibland behöver man bara få lite tid att landa i sig själv också. Och fler roligheter kommer ju!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.