När man har smultronställen runt knuten, men inte vet om det!

En av fördelarna med att förflytta sig till fots, är att upptäcka naturen och alla stigar som man inte hade vetat om annars. Bara i min hemstad visade det sig finnas såå mycket mer stigar än vad jag trodde, när jag väl upptäckte terränglöpningen.

Vardagslyx – Hitta nya stigar!

Jag har vid flera tillfällen genom åren, stannat på vägen hem från jobbet och sprungit på okända vägar och i okända skogar. Det är verkligen vardagslyx! 🙂
Något som jag däremot aldrig har gjort, trots 12 år på samma företag (!) är att springa i skogen precis i närheten av jobbet. SKANDAL! (visade det sig).

Elljusspår och trollskog!

Nu ger nog inte den här bilden rättvisa, för det var mer ”trollskog” än det ger sken av. Men två slingor; en på 2,7 km och en på 4,9 km. Samt att man här även hittar ”Kulturleden” (som tyvärr är rätt dåligt uppmärkt, visade det sig).
Men i det stora hela; jag har ju missat en magisk plats! Det lär bli fler löprundor precis efter arbetstid! 🙂

Den här gången blev det nästan en mil och jag har fortfarande en såå bra känsla i kroppen! Overkligt, men jag njuter så länge jag kan!

Är ni bra på att utforska nya löparrundor, eller kör ni på de ni känner till?

7 kommentarer

  1. Jag är alldeles för feg för att utforska nya rundor. Hälsningar hon som tappade bort sig på motionsslingan vid golfbanan. Det är bara att springa upp för backen vid parkeringen och vika av till höger, du kan inte ta fel påstod någon… En halv timme senare, var i h*vete är jag?! Inte vid motionsslingan i alla fall 🙂

  2. Vad härligt! Lunchpass-ställe! Alt direktefterjobbet-stället. 🙂
    Jag vågar påstå att jag är specialist på att hitta springvägar på nya ställen. Älskar det! Bästa sättet att upptäcka både närområden och nya ställen på.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.