Söndagslöpning och vårkänslor!

Som jag skrev sist; det är någonting med ljuset som gör att kroppen vaknar!
Jag kan (tyvärr) återigen lägga en vecka bakom mig, helt utan träning… Jag märker dock en viss skillnad på helgen. Särskilt på söndagen (när jag hunnit vila lite extra); att jag faktiskt har en liten känsla av träningssug i kroppen.

Snart dags att öka träningsmängden!

Senaste veckorna har det därför blivit ett pass i veckan, alla förlagda på helgen.
Ett pass är bättre än noll, tänker jag. Framför allt just nu. Däremot om jag ska fixa 27 K i Åre om fyra månader (herregud?!)  behöver jag nog steppa upp det till åtminstone 2-3 pass relativt snart.

Under gårdagen blev premiär för korta tights!
En funktions-t-shirt och en vindjacka på överkroppen och jag gav mig ut i den +8-gradiga luften.
Perfekt klädd, tänkte jag precis när jag gav mig ut. Lite sådär att jag nästan frös, som man ”ska” göra. Trots det, blev det nästan lite för varmt i slutet på rundan. Men så är jag ju inte särskilt lättfrusen av mig. Svettas lätt och allt det där… 😛

Överlycklig traildog!

Lovisen njöt (minst) lika mycket som jag.
Det är väl mest för hennes skulle som jag har lite dåligt samvete över alla uteblivna löppass. Jag vet ju hur mycket hon älskar det. Men som sagt, snart är vi i fas, allihopa (dvs jag). 

Det blev i alla fall nästintill 8,5 km i skogen den här dagen.
Jag inser att det är lite korkat att köra såpass långa pass när jag knappt håller igång löpningen. Trots det, är det så himla lätt att tänka att ”det här kan jag” och så drar man iväg på samma distanser som man (tror att man) är van vid. Var ordentligt trött när jag la mig igår (vid 21-tiden).Självförvållat… Haha! 😀

2 kommentarer

  1. Åh, vad kallt det låter…trekvarts…
    Men jag är en knepig person, kan frysa häcken av mig nästan jämt men svettas otroligt lätt och mycket… vad gör man åt det?!
    Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.