Yepp, Måndagskänsla!

Måndagskänsla ja. Det finns måndagar och det finns m.å.n.d.a.g.a.r.!
Det sistnämnda innebär, för mig, att man verkligen är återfylld med energi och bra känsla efter helgen som gått.
Ska jag vara ärlig har jag inte varit särskilt bortskämd med just sådana måndagar. När andra peppigt har skrivit om dagen som en möjlig nystart, har jag mest mumlat något ohörbart, borrat ner huvudet och kört för att komma igenom veckan. 

Ni som följer mig på instagram vet att jag testade kroppen igår.
Efter flera veckor av ambivalenta symptom; där kroppen velade mellan trötthet, yrsel, huvudvärk, halsont och slutligen rethosta, blev jag bara trött på det. Trött som i”nu får det vara nog med velande!”

Observera dock att jag INTE hade ont i halsen eller allmäna sjukdomssymptom, utan enbart rethostan kvar. (I ovanstående case ska man vila!)

Första löprundan efter upphållet – Hur gick det?

Helt ärligt blev jag lite förvånad över hur bra det kändes. Nu var tempot något lägre än vanligt (fast ändå inte så lågt som jag trodde) och benen bara trummade på. Vid ett par tillfällen blev det lite trögt, men överlag förvånade kroppen mig faktiskt. 🙂

Inspirationen som jag nämnde häromdagen (när jag fortfarande inte kunde springa) har inte lagt sig. YAY! Tvärtom faktiskt. Jag är superpepp på en massa utmaningar. Nu ska jag bara se över var som är ekonomiskt möjligt. (Tråkigt när sånt begränsar ändå!) Men någonting ska jag nog kunna få till. Jag återkommer i frågan. 😁

To be continued…

.

3 kommentarer

  1. Härligt med måndagspepp ju! Men hur kan man vara annat än när man äntligen fått springa? 🙂 Hoppas du blir tisdagspepp, onsdagspepp, torsdagspepp och resten-av-veckan pepp också!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.