Min helg – AW & något jag inte gjort på länge!

Helgen har varit både oerhört intensivt och superlugn.
I fredags var det första AW för våren. Det var en kväll som faktiskt slutade ganska tidigt. Kan det vara så att man har blivit gammal? Eller klok? 😝 Oavsett vilket var det en riktigt trevlig kväll. Att gå hem utan jacka, bara det – Sommarkänsla!

Lördag Del 1 – By Borås!

Lördagen innehöll sovmorgon och en go´brunch på favoritplacet med bästa personen! Bara en sådan sak att man har hittat ett favoritställe som man alltid går till; Och så är det inte i ens egen hemstad…? Det känns lite märkligt. Haha!

Och balans är viktigt! Brûléepuddingcheesecake (!) som avslutning på den (annars) nyttiga frukosten.

Efter brunchen satt vi i parken och bara njöt av solen!
Det är helt overkligt att det är försommarvärme, när det för 2 veckor sedan var dunjacka som gällde?!

Lördag Del 2 – Very ”vischan”!

Sedan drog vi ut på landet för att njuta av en långritt.
Det var ett bra tag sedan jag satt på hästryggen. Att då (med kort varsel) få veta att den snälla hästen jag skulle få rida inte var tillgänglig.

Istället få höra att jag ska låna väninnans buse till häst, som ”bockar ibland” och ”inte gillar alla fordon”. Det kändes ju tryggt… Haha! Tur att man ändå har 14 års ridning i ryggmärgen någonstans. 🙏

Westernridning – I´m soo lost!

Dessutom innebar det westernsadel och westerntyglar. 
För er som vet skillnaden, jag kände mig aningens förvirrad! Och vänninan sa att även Cowboy (hästen jag hade under mig) såg smått fundersam ut under rundan. Tror sjutton det. Stackarn hade ju någon på ryggen, som dels var nervös och inte hade så mycket koll på läget som hon hade önskat!

Kompisar?

Vi blev nog kompisar trots allt. Inga hyss från hans sida!
Det passerade både cyklar och mopeder utan problem. Och vi gick förbi en rätt stor, sprakande luntningseld utan att han kröp ur skinnet. Yay!
Behöver jag säga att jag är liiiite mör i kroppen idag. Och har ont i rumpan… Jäkla westernsadel! 😅

PS. Han såg (också) rätt nöjd ut efteråt; att slippa både westernsadeln och mig. 😉

3 kommentarer

  1. Så mycket härligt i detta inlägg; cremebruleepuddingcheesecake MMMMMM!!! Hästen!! Jäklar vad söt och pigg han såg ut! Och så westernridning – min nya kärlek när det gäller ridning. En omställning, men så jäkla härligt sätt att jobba med hästen på! Förutom när man blir avbockad och råkar åka med ädlare delar i sadelhornet. Ajajaj. Men det är så sällan så det är värt det 😉

    1. Ja, den cheesecaken var udda men sååå god! 😛
      Nä, det där sadelhornet är inget att leka med… Hehe! Fast lite trygghet, för en engelsk-junkie som jag (När man blir lite osäker i westernsadeln + de där lösa tyglar och vill ha ngt att hålla sig i, i värsta fall). 😀

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.