THE LOPP! Jag kanske har hittat det! Om jag vågar?

Alltså på riktigt.
Många av er vet ju redan att jag älskar fjällen och känslan av att befinna mig där. Antingen med fötterna i ett par löparskor eller nedstoppade i vandringskängor; det spelar ingen roll. ❤

För två år sedan sprang jag Bagheera Fjällmaraton (halvmara) och det var bland det bästa jag har gjort i löparväg! Känslan av eufori ihop med tjejgänget, i kombination med det fantastiska vädret!

Springa på fjället – I mörker!

Nu såg jag för en liten stund sedan att de kommer med ett nytt loppFjällnatten Sälen.
12 km löpning efter solnedgången. Alltså… Jag blir så sugen! Och livrädd; på en och samma gång. För lika mycket som jag älskar fjället, (nästan) lika mycket hatar jag mörker. Största, mörkrädda skiten – det är jag!

Dagsljus – Mer safe så…

Upplevelselöpning – version 10.0 ?

Fast å andra sidan; Jag pratar ju alltid om upplevelselöpning.
Kan det bli mer upplevelselöpning  än att se solen gå ner över fjället och sedan tända pannlampan och följa lemmeltåget (och/eller reflexerna) över kalfjället? Plus en puls på säkert 210 på det… WAAAAH! Sugen!

Hänger ni med?? (Om jag vågar). 😅

10 kommentarer

  1. Men oh, så häftigt! Det är nog en upplevelse som heter duga! En del av mig vill anmäla mig NU, den andra är livrädd för om jag fixar att träna inför det, med tanke på hur mitt liv sett ut och hur jag försöker hålla ett kravlöst fokus. Men det verkar GALET kul!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.