Hej pannben. Det var längesen!

God morgon!
Ni vet; När man tror att ett pass ska bli sjukt tungt och man bara inser att; ”Shit, vad här kändes bra…?!” Bästa känslan!
Nu handlade det inte om löpning (tyvärr), men i alla fall om konditionsträning. Same same. Kind of… 😛
Cykel närmare bestämt. Var inte alls sugen på träning, när jag svängde av mot gymmet och egentligen hade jag ett styrkepass lite halvplanerat i huvudet. Men icke…

Ett starkt sinne kan göra all skillnad i världen!

Det blev ”hopp upp” på cykeln och sedan trampade jag iväg. Det var egentligen tänkt som en uppvärmning, men det kändes så grymt bra. Mina ben bara matade på, så jag valde att sitta kvar, helt enkelt. En hel timme. Och bara njuta av känslan!! 

Det var ju egentligen inget lätt pass, men det kändes lätt (på sätt och vis). Pulsen låg i snitt strax under 170, vilket för mig är ca 80 % av maxpuls. Däremot var sinnet grymt starkt. Tänk vad det kan göra skillnad! 🙂

6 kommentarer

  1. Åh vad härligt när det blir så!
    Lite samma känsla för mig igår, skulle springa hem från Kungsbacka (ca 15km) och var inställd på att det skulle göra ONT eftersom jag inte sprungit så långt på länge. Istället går det som en dans och väl hemma inser jag att jag hade kunnat springa ett par kilometer till!

  2. Grymt! Hade en liknande upplevelse i morse faktiskt. Helvetet vändes till himmel. Haha.. Kram och väl kämpat på cykeln!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.