Om Trail & Inspiration!

Välkomna till Trail & Inspiration!
Jag som driver bloggen heter Malin Johansson, är 38 år och bor i caféstaden Alingsås. Där bor jag tillsammans med mina tre söner, som ibland driver mig till vansinne, men som jag såklart inte tänka mig ett liv utan! ❤

Jag har, sedan 2011, bloggat på ”Rund är också en form!”. Jag älskar blogglivet! Däremot speglade inte bloggnamnet längre det jag vill att min blogg ska förmedla. Istället valde jag att förnya bloggen och fokusera om. Börja om, med en ny domän helt enkelt!

Vad jag vill att bloggen ska förmedla:

Den här bloggen kommer (fortsatt) inrikta sig mycket på Trail; något som jag älskar!
En inriktning inom löpningen som fokuserar mer på själva upplevelsen och naturen, än på placeringar och tempo. Som det ska vara, om du frågar mig.
Jag tycker att träning ska handla om glädje och känsla. Att man gör det, för att man älskar det! Inte för att man, av olika anledningar, känner att man ”måste”.

Samtidigt vill jag inte låsa mig vid enbart outdoors (Trail och fjällvandring) eftersom jag även älskar att träna och skriva om styrketräning, yoga, hälsa, personliga utmaningar och livet i allmänhet. Då insåg jag att det andra ordet i bloggtiteln; ”Inspiration”, det kan ju faktiskt innefatta oerhört mycket!

Det är det jag vill göra – Inspirera er! Och kanske få er att älska skogen och fjället, lika mycket som jag gör. ❤

Vill ni kontakta mig? Maila:
malin.johansson.mars@gmail.com

img_8483

2 kommentarer

  1. Jag har läst din blogg, så inspirerande utan några pekpinnar. Ibland behöver man läsa lite vad andra gör och få en kick!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.