Bucketlists Februari

Vi har (redan) gått (en bit) in i en ny månad. 
Jag vet att det är många som tycker att tiden går fort och det är verkligen så. Jag hinner verkligen inte med! Det är ju snart vår igen…! (Jodå, jag vet att vi har hela februari månad kvar, men ändå).  Snart Mars! Vad sjutton är det som händer?

Februari – Lifebucketlist

 • Göra saker och umgås med människor som ger mig energi.
 • Fortsätta försöka ”landa” och hitta balans.
 • Ha som mål att lägga mig i tid, så att jag får minst 7 timmars sömn.
 • Fortsätta lyssna på kroppen.
 • Skratta varje dag.

Februari – Träningsbucketlist

 • Förhoppning ett:  Att jag får till/orkar åtminstone ett löppass i veckan.
 • Förhoppning två: Att jag kommer igång med yogan. Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt detta, eller skrivit det på bloggen senaste tiden! Men jag måste. Mitt sinne behöver det! Jag har inte kört ett enda yogapass sen oktober (?!)  *pinsamt*  Obs! 5 minuter hemma räknas också.

9 kommentarer

 1. Jag vet! Time flies och min bäbis håller på att sluta vara bäbis. Sjukt läskigt och lite ångest för att föräldraledigheten går mot sitt slut… Vill INTE vara jämställd och ”bara” ta 50 % längre. Haha… Hoppas du hittar din balans kära du. Kram!

 2. Ja du tiden bara flyger iväg och inte mig emot för jag hatar när det är så här kallt! Idag har det blåst attans hos mig och -3 grader. Det går rätt igenom kropp och märg och det är nästan så illa att jag känner mig sjuk igen!!!
  Kramkram på dig

 3. Jag är helt säker på att någon mixtrar med tiden numera. Helt säker. Det går inte såhär fort egentligen!
  Kram på dej och så puffar jag dej lite kärleksfullt mot yogamattan där i hörnet 😉 ♥

 4. Ja, vart tog tiden vägen, liksom? Snart har jag inte ens en bäbis längre ju! Helt knasigt. Bra lista hur som helst, låter som bra fokus och ambitionsnivå. Kram!

 5. Ja, den där tiden alltså! Februari är ju snart slut, och det enda jag hunnit med är att hosta och snora haha… Men snart så, snart är jag på benen igen. Och då jäklar 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.