Jag skulle aldrig… (Lista!)

Nej, men god middag! Vad säger ni. Vi kör väl en lista till. 😉
Som ni förstår går det sådär med träningen. Vilken dag som helst…

Tack Nina för ”snodd” lista. ♥

Jag skulle aldrig…

Äta? Jag är verkligen inte kräsen. Har testat både sniglar, bläckfisk, musslor och grodlår t.ex. Däremot får jag rysningar när jag ser människor på tv smaka på typ fårögon… Allt det där knastrande brosket. Why?!?

Dricka? Alltså ”aldrig och aldrig”… Jag vet inte riktigt. Det finns säkert mycket som är ”mindre” gott därute. Men tycker bl.a. att Gin & Tonic är vidrigt!

Skoja om? Egentligen tänker jag att allt går att skämta om. Lite Magnus Betnér-tänk. Fast det passar väl bäst i en stand-up-komedi. Jag hade inte skojat om tragiska saker, face-to-face i ett samtal liksom.

Ha på kroppen? Leopardmönstrat från topp till tå… Har sett många pinsamma varianter genom åren. (Vad är det med äldre damer och leopardfärgat…?)

Vilja uppleva? Att mina barn går bort före mig. Mardröm…!!!

Kunna arbeta med? Något som hade gått emot min etiska och moraliska kompass.

Säja nej till? Jag behöver bli bättre på att tacka ja till saker jag vill göra, men är rädd för att steget till att prova. Jag har blivit bättre på det, men det finns att jobba på. Ut ur komfortzonen helt enkelt, där jag utvecklas och får uppleva fantastiska saker. Hade inte sagt nej till choklad heller…) 😉

Googla? Finns det saker man inte kan googla? Skämtåsido, ja det finns nog en del som jag inte har/hade googlat. Inget nämnt, inget glömt.

Göra offentligt? Jag kommer faktiskt inte på något. Hahaha! Det borde jag verkligen göra va? Säg något som ni tror att jag inte skulle göra, så hoppas vi att det stämmer… 😛

Blogga om? Nätcasinon! Vad är tusan är grejen med att de tror att det skulle blir ett naturligt samarbete i en träningsblogg…?

Vad hittar man alltid/ofta…

På ditt skrivbord? På jobbet (för hemma har jag inget); miniräknade, skalstock och mobiltelefon. Det brukar slinka in lite lappar med polska ord på också (försöker ju lära mig lite smått, men det är ett sjuuukt svårt språk)!

Under din säng? Pinsamt mycket dammtussar änglatofflor! Och en gammal (!)  plastpåse med prisrosetter från den tiden när jag själv tävlade i dressyr/hoppning. Haha!

I din jackficka? Bilnycklar och ett VIP-kort till det lokala hamburgerhaket.

Bakom din kylskåpsdörr? ”Bakom”? I själva kylskåpsdörren då? Där finns senap, ketchup, vispgrädde, mjölk, filmjölk, grekisk yoghurt, jalapenos, tacosås, räkost, tomatpuré och halloumi.

Vid sidan av ditt handfat? Det mesta. Handduk, tandborste, tandkräm, ansiktsvatten, fuktighetscreme, smink, mensskydd m.m.

Högst upp i din bokhylla? Ovanpå bokhyllan snackar vi nu va? Porslinstroll och en hårtrimmer. Och troligtvis lite mer damm…

Längst ner i din tvättkorg? En duk, som aldrig blir prioriterad.

Framför näsan på dej? Just nu; en dator, en tv och en mobil. Ja, tragiskt… Men vabbar man, så gör man. För en stund sen var det en gosig 6-åring. Och nej, jag gjorde inte det ”bytet”. Han valde att gå ifrån soffan! 😉

I dina tankar? Framtiden. Hur mitt liv kommer se ut om ett år. Om jag har hunnit ”landat” eller inte.

11 kommentarer

  1. Snodda listor är de bästa listorna 🙂
    Insett att man både lär sig mer om sig själv och sina favoritbloggare 😉 när det är listtajm!
    Kram och krya på er i sjukstugan ♥

  2. Listor är bra 😀 Fastnar direkt för den där Ginåtåniken. Sambon tycker att det är det godaste som finns. Jag spottar och fräser om den är på en kilometers avstånd. FYYYYYYY!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.