Veckans femma, V.12!

Först och främst; tusen tack för era ord och kommentarer, gällande förra inlägget. Det värmer verkligen. Känns extra bra, när man funderat fram och tillbaka i flera veckor på hur man ska förklara och om man över huvud taget ska skriva om det… Så återigen, tack! 🙂  Nu till veckans tillbakablick.

Veckans roligaste!

Den Ofrivilliga Divan” med Petra Mede. Många kan tycka att hon är lite ”mycket”, men jag gillar henne – oftast. Nu var den här showen inte 100 %-ig hela vägen igenom, om du frågar mig. Men helt klart sevärd ändå och mycket skratt blev det! Sådär härligt, jag får ont i magen-skratt och lite rinnande mascara på det. 🙂

Veckans jobbigaste!

När människor i ens närhet inte mår bra och man känner sig heeelt maktlös. ♥

Veckans mest frustrerande!

Att känna det där oerhörda längtandet efter fjällvärlden. Att drömma om natur, stillhet och ensamhet.
Och när det då känns som alla människor i hela jävla världen är i fjällen just nu, utom just jag. Om jag är bitter? Inte alls…. 😛

Gammalt foto från Branäs. *längtar*

Veckans träning!

Tja, vi kör på ungefär som vanligt. Och med ”vi” menar jag (kanske) jag själv och mina egon (?) 😉
Det blev ett drygt 7 km långt löppass i en solljummen skog. Ska det ändå bara bli ett pass i veckan, ska det ta mig tusan vara ett sådant.

Veckans klokaste!

Sara skriver om Life Design – ”Du är inget träd. Flytta på dig!” Hur man inte ska nöja sig, utan verkligen tänka efter och ta reda på vad det är som kan få dig att känna dig glad och lycklig. Att själv välja bostad, jobb, fritidsaktiviteter och vänner som faktiskt får dig att må bra.

För du är inget träd, eller hur. Du sitter inte fast i rötter. Du kan flytta på dig. Du kan förändra saker och ting.

3 kommentarer

  1. Oj nu känner jag mig jätteouppdaterad här i värmen! Men jag hade på känn att det var något sånt på gång! Massor av pepp från Portugal! Och hoppas allt löser sig till bästa!

  2. Oh gillar verkligen ditt uttryck ”sådär härligt, jag får ont i magen-skratt”. Ibland behöver vi verkligen ett sånt skratt speciellt med tanke på ditt tidigare inlägg. Grymt bra skrivet och att du publicerade det! och vilken grym respons du fick.

    Ha en super grym dag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.