Veckans femma, vecka 6!

Veckans mest intensiva!

Mässan nere i Malmö, med jobbet. Riktigt roligt, men man blir rejält mör efter att vara ”ute och fara” när man inte är van vid det.

Veckans bästa!

Den varma känslan jag fick i hjärtat idag, när vi hade 6-årskalas för minstingen och hans blick mötte min och den bara lyyyste av glädje, när vi sjöng ”ja, må han leva” hela släkten. ❤

Veckans skönaste!

När jag sov middag i en timme på söndagen. Fast jag kan inte låta bli att känna mig lite gammal när jag gör det. Fast egentligen borde man  väl känna sig ung? Småbarn sover middag, tänker jag… Haha!

Veckans mest irriterande

Att hjärnan säger att den vill träna, men kroppen känns fullständigt matt… Jag börjar snart fundera om det liksom bara har ”låst” sig…? Att jag kanske hade orkat, om jag ”tog mig i kragen”… 🙁

Veckans länkkärlek!

JohannaN tipsar om hur man på bästa sätt kartlägger sin garderob. Något jag behöver och har behövt göra läääänge! Hur tusan får man tummen ur? Kanske lyckas jag nu.

6 kommentarer

  1. Tack för länken till garderobskartläggningen (schysst ord), för fastän jag rensat ur multum, så finns det alltid något som bara hänger där. Senast i helgen plirade en gammal top mot mej… öh, varför har jag sparat den…?

    Kram på dej och önskar dej en skön vecka, och lite mysig träningspepp ♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.