Sommaren 2019 – Vad har hänt sen sist?

Den här sommaren försvann verkligen som i ett nafs!
Även om högsommarvärmen har gjort ett kort återbesök de senaste dagarna.

Så, vad har jag gjort i sommar?

Det är knappt så att jag kommer ihåg själv.
Midsommar tillbringade (som ni kanske minns) på Vara-slätten, mitt i en svensk idyll. Fylld av gyllene åkerfält, böljande hästhagar och en massa nya ansikten.
Det är det som är lite läskigt med nya relationer. Det är inte bara personen man ska lära känna. Det kommer liksom ett gäng med släkt och vänner på köpet liksom! Haha!

Jag hade en lååång semester.
Varav en vecka tillbringades i Prag. Ett resmål som faktiskst har lockat mig under många år, men som jag aldrig besökt. Förrän nu. Ska man sammanfatta det lite snabbt skulle jag nog säga; Arkitekturen var heeeelt fantastisk, däremot hade kanske matkulturen lite mer att önska.

Hemester och morgonlöpning!

Övriga semesterveckor har innehållit mycket mys och bus med kidsen. Herregud, deras energi?! 😅 Massor av bad och sand mellan tårna. En och annan glass. Biobesök och fikastunder i naturen. Allmän slappande och återhämtning.
Den planerade helgen i Halmstad lyckades vi däremot inte få till, av olika anledningar. Men vi har njutit  på hemmaplan istället.

Jag har dessutom chockat mig själv en aning.
Så många morgonlöprundor som jag har fått till i sommar, har jag nog inte fått ihop sammanlagt under alla tidigare år. YAY, mig!
Och med morgonlöpning menar jag visserligen inte att jag har sprungit i arla morgonstund, utan mer definitionen ”sprungit innan frukost”. Och det beror ju lite på när man äter frukosten. Oftast runt klockan 10. Men det är väl ändå godkänt? 😝

Nytt jobb och höstlängtan!

Den lång ledigheten var härlig. Fast just nu känner jag att jag kanske borde ha tänkt till lite och lagt in ledighet i höst istället (eller rättare sagt, ”också”).

Just nu är jag nämligen inne på min tredje vecka på det nya jobbet och funderar lite vad tusan det är jag har gett mig in på. Än så länge känner jag mig dels smått förvirrad över branschen (som är helt ny för mig).
Men kanske framför allt sjukt vilse, vad gäller min roll inom företaget och densamma gentemot de nya kollegorna. Eftersom jag inte bytt arbetsgivare (bara jobb internt) på 13 år vet jag inte exakt h.u.r. vilse man kan känna sig, utan att det är konstigt eller orimligt?

Hejdå Augusti!

Augusti är, hur som helst, nästan slut och ska jag vara ärlig känns det lite skönt.
Som ni kanske vet ä.l.s.k.a.r. jag hösten, så jag kommer njuta till fullo av de närmsta 3 månaderna!
Å ena sidan, den friska luften och de gyllene färgerna. Å andra sidan höststormarna som (kan)  innebär(a) vatten i örat på löprundan. (Yap, done both). Och det får mig att känna mig levande!

Vad minns ni med sommaren 2019 och vad ser ni fram emot i höst? 😊

.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.