Men hej, Oktober!

Hur galet är det inte att det redan är Oktober?!

Fast jag är definitivt inte den som klagar. Tvärtom; det är nu jag njuter som mest. Hösten är utan tvekan min årstid! Förutom att löparrundorna är magiska (ja, t.o.m. i regn) så var jag och fixade lite (secondhand-) ljusstakar och ljuslyktor igår. Eller ja, second hand. Hos min mamma. Haha! Minst lika bra som något, eftersom hon ändå skulle skänka dem vidare.

Upplever inte att det var så himla längesen jag skrev här på bloggen, men det blir sjukt tydligt att tiden springer fortare än vad jag tror. Nästan exakt en månad sen?!

För er som är mer av den rastlösa läsartypen (Dvs vill ha tätare uppdateringar) så finns jag även på instagram; Trail & Inspiration. Där uppdaterar jag nästan dagligen. Både inlägg men även stories.

Vad har hänt sedan sist då?

Träningen har flutit på riktigt bra. Har förvisso haft en del känningar i min högra vad och hälsena, men efter ihärdigt foamrollande, tåhävningar, stretch, kompressionsstrumpor och slutligen ett naprapatbesök (mest lite ”just in case” faktiskt, för det hade redan börjat kännas bättre) har jag nog lyckats mota olle i grind. Skönt!

Extra skönt då löpningen fortsatt har känts oväntat bra och det har varit riktigt kul att springa pga att jag verkligen har upplevt att jag orkar mer.

I gymmet har det dessutom blivit mycket fokus på ben, även om andra övningar har genomförts emellanåt också. Men marklyft är en favorit som hänger kvar.

Och jag har försökt lära mig att tycka om utfall (hatar…, även om det är ett starkt ord). Med komplettering av knäböj. En övningar som jag faktiskt kört väldigt lite, om jag ska vara ärlig.

Hur har ni startat hösten?

*nyfiken*

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.